Hjælp

Baby Udstyr - AGU Baby Formula Machine Häppi Shaker - AGU PMBF1
Varenummer: 3245277
AGU PMBF1
AGU PMBF1
AGU PMBF1
AGU PMBF1
AGU PMBF1
AGU PMBF1

AGU Baby Formula Machine Häppi Shaker

AGUs Häppi Shaker er den ultimative løsning til udmattede forældre, der midt om natten skal tilberede modermælkserstatning til deres grædende baby. Med et hurtigt klik kan du servere en godt blandet flaske med præcist kalibreret temperatur, dosering og mængde. Enheden har en aftagelig vandtank, som du fylder med vand, og en lufttæt pulverbeholder, som du fylder med modermælkserstatning. Maskinen opvarmer derefter hurtigt vandet, doserer pulveret i henhold til dine forudindstillinger og laver flasken på bemærkelsesværdige 4-25 sekunder. Denne hurtige proces vil helt sikkert være en lettelse for både sultne babyer og søvnberøvede forældre.

Häppi Shaker tilbyder fleksibilitet for at imødekomme dine specifikke behov. Du kan vælge mellem 11 forskellige doseringer, indstille temperaturen inden for området 37-55 grader og justere vandmængden mellem 30-300 ml i intervaller på 30 ml. Den smarte blandemekanisme garanterer et fuldstændig glat og klumpfrit resultat, en bedrift, der kan være svært at opnå, når man tilbereder flasken manuelt. Derudover er maskinen nem at rengøre og vedligeholde, og den fungerer problemfrit med alle typer pulvere, der findes på markedet. Vægt til kalibrering af maskinen medfølger.

2.336,00 kr. 1.868,80 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 3 dages levering

Producent
Varenummer
3245277
Model
AGU PMBF1
Ean
7640187380507
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.