Hjælp

Baby Udstyr - AGU Lamp Sunny Smart Natural Light - AGU SUN1
Varenummer: 3245324
AGU SUN1

AGU Lamp Sunny Smart Natural Light

"Din egen sol derhjemme" er et fuldstændig kontrolleret belysningssystem, der også kan imitere solopgang, lysstyrken midt på dagen og skumringen. Ved hjælp af AGU-lampen Sunny garanteres enkle vågne- og sengetidsrutiner til spædbørn, småbørn og voksne.

AGU Sunny-lampen skaber en varm belysning der svarer til naturligt sollys, men uden UV. Det kompenserer for manglen på sollys i lande med lange vintre, og giver normale lysforhold, når den naturlige sol er for stærk, og hjemmet ofte skal lukkes med tunge gardiner.

Hele familien får energi og inspiration til udvikling og læring uanset vejr og årstid med en naturlig nat/dag rutine og nok dagslys.

AGU Sunny-lampen styres via den brugervenlige AGU-app og giver brugeren mulighed for at arrangere en helt tilpasset belysning med sin egen personlige "solopgang" og "tusmørke".

1.643,00 kr. 1.314,40 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 3 dages levering

Producent
Varenummer
3245324
Model
AGU SUN1
Ean
7640187392005
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.