43200015 - Roidmi 2-i-1 Støvsuger *DEMO* RS40 Vacuum Cleaner - White

Roidmi 2-i-1 Støvsuger *DEMO* RS40 Vacuum Cleaner - White

Støvsuger, 2-i-1, Kombineret støvsugning og gulvmopning, Magnetisk, trådløs opladning, Kulfri motor med 120.000 omdr./min., Op til 65 minutters batterikapacitet, 6-lags filtreringssystem, Ergonomisk håndtag, 3x lydreducering, Intelligent fotosensitiv LED-belysning, Intelligent støvsuger-app, hvid
Glem store støvsugere med ledning. Med sin kraftige ydeevne giver ROIDMI RS40 dig mulighed for vådrensning og støvsugning samtidigt. Stille, let at bruge og leveret med et væld af værktøjer, herunder smart app-overvågning.

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 3.970,00 kr.

Varenummer: 2879295d
Varen er udgået

Detaljer

Producent: Roidmi
Varenummer: 2879295d
Model: 43200015
Ean: 5707582993557

Til producentens hjemmeside

www.roidmi.com/en/
This documentation set for Adobe GoLive 5.0 contains all the information required for successful installation, configuration and utilization of the software.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.