Hjælp

MB4200 - REMINGTON Hårtrimmer MB4200 Endurance

REMINGTON Hårtrimmer MB4200 Endurance

Trimmer, trådløs, Op til 90 minutters driftstid, Justerbar kam (1-15mm) til skægtrimning og styling, TST-blad: 0,2 mm trim til et barberet look uden den irritation som barbering forårsager, Blade af rustfrit stål, Turbotilstand, LED-indikator for batteristatus, USB-opladning, grå
Endurance Groomer, med specielt udviklet udholdenhedsteknologi, er designet til at holde 70 % af sin ladning i 12 måneder, hvilket gør dette til skægtrimmeren, du kan regne med. Endurance Groomer leveres med en justerbar kam til trimning af skæg og stubbehår fra 1 mm til 15 mm til varierende længder og look, hvilket gør dette til det perfekte redskab til skægget. Den vil hjælpe dig med at opnå din signaturstil og give dig fleksibilitet til at trimme, forme og fremhæve skæglinjer med præcision. Den har også en robust turbo-tilstand til at tæmme selv de hårdeste hår, såsom stærk vækst omkring fipskægget.

Køb demo 227,00 kr.

Varenummer: 2642316
Varen er udgået
Se lignende produkter

Detaljer

Producent: REMINGTON
Varenummer: 2642316
Model: MB4200
Ean: 4008496881819

Til producentens hjemmeside

dk.remington-europe.com/produk...
ProduktbeskrivelseRemington Endurance MB4200 - trimmer
ProdukttypeTrimmer - trådløs
BrugTør, våd
Driftsautonomi90 min.

Generelt

Produkttype Trimmer - trådløs
Brug Tør, våd
Kategori Hårfjernelse

Shavers, Trimmere & Epilatorer

Klingemateriale Rustfrit stål
Længde Indstillinger 1-15 mm

Indstilliinger, styringerog indikatorer

Indikatorer Opladning

Diverse

Driftsautonomi 90 min.
Inkluderet tilbehør Opbevaringspose
Endurance Groomer, med specielt udviklet udholdenhedsteknologi, er designet til at holde 70 % af sin ladning i 12 måneder, hvilket gør dette til skægtrimmeren, du kan regne med.Endurance Groomer leveres med en justerbar kam til trimning af skæg og stubbehår fra 1 mm til 15 mm til varierende længder og look, hvilket gør dette til det perfekte redskab til skægget. Den vil hjælpe dig med at opnå din signaturstil og give dig fleksibilitet til at trimme, forme og fremhæve skæglinjer med præcision. Den har også en robust turbo-tilstand til at tæmme selv de hårdeste hår, såsom stærk vækst omkring fipskægget.TST-flipsidefunktionen (trim shave technology) betyder, at du kan opnå et renbarberet look med minimal irritation takket være hudstrækkeren og de afrundede komfortblade! Med evnen til at style ethvert look og enhver længde, er denne skægtrimmer et alsidigt værktøj, du kan stole på.Dens garanterede udholdenhed, alsidigt justerbare kamme, letvægtsdesign og opbevaringsetui gør Endurance Groomer til din ideelle rejsekammerat.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.