Hjælp

Hovedtelefoner/headset - Edifier TWS earphones X2 (black) - X2 black
Varenummer: 3272203
X2 black
X2 black
X2 black
X2 black
X2 black
X2 black
X2 black
X2 black

Edifier TWS earphones X2 (black)


Lyt til dine yndlingssange i højeste kvalitet, uanset hvor du er.


Edifier X2-hovedtelefonerne har 13 mm drivere og understøtter moderne Bluetooth 5.1-forbindelse med op til 7 timers driftstid på en enkelt opladning. En særlig gaming-tilstand giver ultralav ventetid, og støjreduktion lader dig tale frit i telefonen. X2 er også ekstremt komfortable og IP54-vandtætte.224,00 kr. 179,20 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Hør hver detalje

Trods sin kompakte størrelse leverer hovedtelefonerne fantastisk lydkvalitet. De store drivere tilbyder perfekt harmoni, fremragende bas og skarp diskant. De tillader også, at du kan nyde den utrolige rigdom af detaljer. Nu kan du genopdage magien ved musik og høre tidligere ukendte detaljer i dine yndlingssange.

Uundværlig ved telefonsamtaler

Nu kan du tale i telefon med lethed selv i ekstremt støjende omgivelser. Hovedtelefonerne tilbyder optimeret støjreduktion, som filtrerer unødvendig baggrundsstøj i realtid, samtidig med at den forbedrer lyden af din stemme. Dette giver dig tillid til, at din samtalepartner næsten altid vil høre dig perfekt!

Hurtig og stabil trådløs forbindelse

Alle forbindelsesproblemer er fortid. Den avancerede Bluetooth 5.1-chip sikrer hurtig og stabil transmission under næsten alle forhold. Hver hovedtelefon er desuden forbundet til den valgte enhed uafhængigt af hinanden, så du er fri til at bruge dem i forskellige konfigurationer. Brug begge samtidigt eller kun en!

Noget for gamere

Kan du lide at spille spil? Producenten har forberedt noget specielt til dig! Hovedtelefoner X2 understøtter en særlig gaming-tilstand, der garanterer ultra-lav latenstid. Perfekt synkronisering af video og lyd gør det nemt at høre og lokalisere dine modstandere, så du ikke bliver overrasket og opnår endnu en sejr!

Mange timers afspilning

Lyt til musik, så længe du vil, uden at bekymre dig om batteriets levetid. Fuld opladet kan Edifier X2-hovedtelefonerne køre i op til 7 timer. Hvad mere er, du kan forlænge den tid til ca. 28 timer med det medfølgende opladningsetui. Så du kan lytte til musik hele dagen.

Berøringsbetjening

Sig farvel til at skulle gribe din smartphone, når du vil bruge bestemte hovedtelefonfunktioner. X2 har indbyggede touchpads, der giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at styre afspilning, besvare opkald, lægge på og skifte sange. Du kan også bruge dem til at aktivere stemmeassistenten!

Tilpasset til dine behov

Hovedtelefonerne er utroligt lette. Hver af dem vejer kun ca. 3,4 g. Takket være deres ergonomiske design er de ekstremt behagelige. De passer perfekt i dine ører og falder ikke ud. Du kan også bruge dem under træning eller i regnvejr uden bekymring. X2 har en IP54-klassifikation, hvilket betyder, at de er vandtætte og støvtætte.

I æsken

  • Hovedtelefoner
  • Opladningsetui
  • Opladningskabel
  • Brugervejledning

Producent
Varenummer
3272203
Model
X2 black
Ean
6923520243266
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.