Hjælp

Hovedtelefoner/headset - Edifier W280NB ANC sports headphones (black) - W280NB Black
Varenummer: 3272092
W280NB Black
W280NB Black
W280NB Black
W280NB Black
W280NB Black
W280NB Black
W280NB Black

Edifier W280NB ANC sports headphones (black)

De trådløse hovedtelefoner Edifier W280NB er designet til dem med en aktiv livsstil. De er ekstremt behagelige og lette, og takket være deres IP55 vandtætte rating påvirkes de ikke af sved eller regndråber. Dette gør dem ideelle til træning! Hovedtelefonerne leverer også fantastisk lydkvalitet og understøtter ANC-støjreduktion, så du kan skære irriterende støj væk. De skiller sig også ud med deres lange driftstid og hurtige opladning

395,00 kr. 316,00 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Skær støjen væk

Sig farvel til irriterende støj og fokuser på det, der betyder mest for dig. Hovedtelefonerne understøtter ANC-støjannulleringsteknologi, så de effektivt eliminerer unødvendig baggrundsstøj. Foretrækker du at høre, hvad der sker omkring dig? Vælg Ambient Sound-tilstand og vær sikker på ikke at gå glip af noget vigtigt! Det er ideelt, hvis du vil lytte til musik og tale med nogen på samme tid. Det er også sikkert, f.eks. når du jogger - det lader dig høre din cykel eller bil komme.

 

Bluetooth 5.0 og spiltilstand - hurtig og pålidelig signaloverførsel

Hovedtelefonerne understøtter Bluetooth 5.0, så du kan nyde hurtig og stabil signaloverførsel. Vil du spille dit yndlingsspil på mobilen? Tænd for Game-tilstand og få en fordel lige fra starten! Hvis du vælger denne indstilling, vil hovedtelefonerne give ultralav latency på kun ca. 80 ms og vil også fremhæve lyden af fodtrin eller skud for at lade dig blive endnu mere fordybet i spillet. Nu vil du høre dine rivaler komme mod dig øjeblikkeligt og ikke blive overrasket!

 

Føl dig som til en koncert

Oplev dine yndlingssange i endnu bedre kvalitet. Med sammensatte membraner og højtydende DAIKOKU-stemmespoler kan disse hovedtelefoner levere krystalklart, detaljerigt lyd. Klare høje toner, behagelige mellemtone og kraftfuld, opløftende bas - Edifier W280NB garanterer at være en sand musikalsk fest!

 

Bedre opkaldskvalitet

På bussen og i et opkald? Med W280NB kan du besvare telefonen uden problemer, selv i støjende omgivelser! Hovedtelefonernes indbyggede mikrofoner fanger effektivt din stemme, og ENC-støjannulleringsfunktionen eliminerer unødvendig baggrundsstøj. Alt dette giver dig tillid til, at du og din samtalepartner vil høre hinanden perfekt.

 

Lang batterilevetid - hurtig opladning

Lyt til musik, så længe du vil - bekymre dig ikke om, at dine hovedtelefoner løber tør for strøm for hurtigt. W280NB har en driftstid på op til 11 timer, når ANC-støjannulleringsfunktionen er tændt, og op til 13 timer, hvis du ikke bruger den. Opladning af batteriet vil tage cirka en time. Hovedtelefoner løber pludselig tør for strøm, og du vil gerne afslutte aflytning af en podcast? Intet problem - bare oplad dem i cirka 10 minutter for at bruge dem i yderligere 2,5 timer.

 

Ideel til atleter

Har du en aktiv livsstil? Få hovedtelefoner, der ikke svigter dig! W280NB er lavet af fleksibelt og hudvenligt TPU-materiale, og de passer perfekt i dine ører uden at falde ud. De vil vise deres værd selv under ekstremt intens træning! De er også IP55 vandtætte og støvtætte, så de er ufølsomme over for støv, sved og regn. Sættet inkluderer også antibakterielle øretips i 3 størrelser og 4 par ørevinger. Så du kan skræddersy hovedtelefonerne til dine behov endnu bedre!

Tag kontrollen

Har alt, hvad du har brug for lige ved hånden. Hovedtelefonerne er udstyret med små knapper, som du kan bruge til bekvemt at justere lydstyrken, skifte sange, aktivere stemmeassistenten, besvare telefonopkald og mere. Der er også en dedikeret Edifier Connect-app, som giver dig mulighed for at ændre forskellige indstillinger og vælge afspilningstilstande, for eksempel.

 

I kassen

  • Hovedtelefoner
  • Opladningskabel (USB-A til USB-C)
  • Udskiftelige øretips (3 par)
  • Udskiftelige ørevinger (4 par)
  • Brugervejledning

Producent
Varenummer
3272092
Model
W280NB Black
Ean
6923520243235
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.