Hjælp

Hovedtelefoner/headset - Edifier W820NB Plus Wireless Headphones ANC (beige) - W820NB Plus ivory
Varenummer: 3272037
W820NB Plus ivory
W820NB Plus ivory
W820NB Plus ivory
W820NB Plus ivory
W820NB Plus ivory

Edifier W820NB Plus Wireless Headphones ANC (beige)

Bare dig og dine yndlingssange. Edifier W820NB Plus hovedtelefonerne er udstyret med dynamiske 40mm drivere for krystalklar og detaljeret lyd. De bruger hybrid ANC støjreduktionsteknologi, som effektivt reducerer støj til så lavt som -43 dB. De indbyggede mikrofoner tillader uforstyrrede samtaler, med en driftstid på op til 49 timer. Det nøje gennemtænkte design sikrer drømmelignende komfort, og den tilgængelige Edifier Connect-app åbner op for yderligere muligheder for dig.

614,00 kr. 491,20 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Tal i telefonen, hvor du vil

Foretag opkald selv på ekstremt støjende steder! Hovedtelefonerne har indbyggede mikrofoner, der pålideligt opfanger din stemme. Støjreduktionsteknologi undertrykker effektivt omgivende lyde eller vindstøj. Nu er der intet, der forhindrer dig i at tale i et overfyldt indkøbscenter eller i en bus.

Med forskellige brugere i tankerne

Vælg frit mellem de tilgængelige tilstande og juster hovedtelefonernes ydeevne til dine forventninger. Ambient Sound-tilstand giver dig mulighed for at lytte til dine yndlingssange uden at miste forbindelsen til dine omgivelser - ikke flere bekymringer om at gå glip af en vigtig meddelelse på togstationen! Edifier har heller ikke glemt gamerne. Hovedtelefonerne tilbyder en speciel gaming-tilstand, som garanterer ultralav latens på 0,08 sekunder. Nu bliver du ikke taget på sengen af dine rivaler, og du vil få flere sejre!

Uovertruffen komfort i lang tid

Edifier W820NB Plus hovedtelefonerne er designet til at give maksimal komfort. De bløde ørekopper passer perfekt rundt om dine ører uden at forårsage ubehageligt pres, selv under lange brugsperioder. Det justerbare hovedbånd gør det nemt at tilpasse hovedtelefonerne til dine behov. Derudover imponerer hovedtelefonerne med et moderne, minimalistisk design, som helt sikkert vil appellere til mange brugere.

Du vælger, hvordan du vil lytte

Lyt til musik på den måde, du bedst kan lide det. W820NB Plus kan arbejde både trådløst og med kabel. De bruger pålidelig Bluetooth 5.2, som er ansvarlig for en stabil og hurtig forbindelse til den enhed, du vælger, op til 10 meter. Du kan også bruge USB-kablet, der medfølger i sættet, og nemt forbinde hovedtelefonerne til din computer!

Op til 49 timers drift

Nu kan du afspille musik så længe, du vil, uden at bekymre dig om, at dine hovedtelefoner hurtigt løber tør for strøm. Det indbyggede 400 mAh batteri giver op til 33 timers brug, når ANC-tilstand er tændt, eller op til 49 timer, når det er slukket. Takket være hurtigopladningsfunktionen tager det kun 10 minutters opladning, før du kan bruge hovedtelefonerne i yderligere 7 timer. En LED-lysindikator vil informere dig om opladningsstatus.

Alt ved dine fingerspidser

Du behøver ikke længere at række ud efter din smartphone hver gang for at skrue op for musikken eller besvare telefonen! W820NB Plus er udstyret med flere praktiske knapper til nem betjening. Ved hjælp af dem kan du nemt skifte sange, justere lydstyrken, håndtere indgående opkald og vælge mellem tilgængelige tilstande. Find ud af, hvor nemt det er!

Endnu flere muligheder

Vil du have adgang til flere funktioner på hovedtelefonerne? Download den gratis Edifier Connect-app - du kan finde den både i Google Play-butikken og App Store. Ved hjælp af den kan du blandt andet tjekke batteriets opladningsniveau, skifte tilstande eller justere EQ-indstillinger. Der er også specielt forberedte naturlyde til din rådighed, der kan hjælpe dig med at slappe af efter en hård dag.

Inkluderet

    • hovedtelefoner
    • USB-C / USB-A kabel
    • brugervejledning

FarveBeige
Bluetooth-versionV5.2
RækkeviddeOp til 10 m
Bluetooth-profilerA2DP / AVRCP / HFP
Audio codecsLDAC / SBC
TransducereФ 40 mm
Frekvensrespons20Hz-40kHz
SPL91±3 dB (A)
Impedans32Ω
Mikrofoner5
Mikrofonfølsomhed-43 dB
Batterilevetid

Cirka 33 t (når ANC er tændt)


Cirka 49 t (når ANC er slukket)

OpladningsinterfaceUSB-C
Opladningstidca. 1,5 t
Hurtig opladning10 minutter = 7 timers afspilning
Indgangsstrøm5V / 1A

Producent
Varenummer
3272037
Model
W820NB Plus ivory
Ean
6923520245420
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.