Hjælp

Hovedtelefoner/headset - Edifier Wireless headphones  W820NB ANC (blue) - W820NB blue
Varenummer: 3272231
W820NB blue
W820NB blue
W820NB blue
W820NB blue

Edifier Wireless headphones W820NB ANC (blue)


Edifier W820NB-hovedtelefonerne er designet til at imødekomme brugernes forskellige behov. Flere tilstande giver dig mulighed for at tilpasse deres ydeevne til dine behov, og den specialdesignede kompositmembran sikrer en fantastisk lydkvalitet. Takket være støjreducerende teknologi kan du tale frit i telefon hvor som helst. Fordelen ved høretelefonerne er desuden en lang driftstid op til 49 timer.

414,00 kr. 331,20 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering


Kun dig og din yndlingsmusik i højeste kvalitet
Tag dine nye hovedtelefoner på, og fordyb dig i en verden af ​​krystalklar, detaljerig lyd. W820NB er Hi-Res certificeret, hvilket betyder, at de opfylder de højeste lydstandarder. Hybrid ANC-teknologi eliminerer unødvendig støj, som kombineret med den titaniserede sammensatte membran giver dig mulighed for at fokusere på skønheden i de sange, der spilles.

Tal bekvemt i telefon, uanset hvor du er
Støjreduktion har en anden fordel - den lader dig nemt tale i telefon næsten overalt - hjemme, på arbejdet, i bussen eller i indkøbscenteret. Slå NC-tilstand til, og sig farvel til irriterende støj - med Edifier kan du være sikker på, at din stemme er korrekt registreret, og din opkaldende kan høre dig perfekt.

Forskellige driftsformer
Vælg mellem de tilgængelige tilstande for bedst muligt at matche hovedtelefonernes ydeevne til situationen og dine forventninger. Ambient Sound-tilstand lader dig lytte til musik uden at miste kontakten til dine omgivelser - du vil stadig høre lufthavnsmeddelelser eller kollegers spørgsmål perfekt. Spiltilstanden giver dig mulighed for at spille dine yndlingsspil i komfort - den ultralave latency betyder, at du ikke bliver fanget af dine rivaler!

Alle de vigtigste funktioner er lige ved hånden
Du behøver ikke længere at række ud efter din telefon for at skifte sang eller skrue ned for musikken. Høretelefonerne er udstyret med flere praktiske knapper, der giver nem adgang til de vigtigste funktioner og indstillinger. Du kan for eksempel justere lydstyrken, pause og genoptage afspilning, håndtere telefonopkald, skifte sange, vælge tilstande og aktivere din stemmeassistent.

Mange timers musiklytning på en enkelt opladning
W820NB'erne holder dig, så længe du har brug for dem. De er udstyret med et langtidsholdbart batteri, der lader dem holde i op til 29 timer, når støjreduktion er slået til, eller op til 49 timer, når du slukker for den. Uanset om du overser episoder eller lytter til musik på en lang togtur, svigter Edifier W820NB-hovedtelefonerne dig ikke!

Stildesign og komfort du drømmer om
Hovedtelefonerne fanger øjet med et moderne, minimalistisk design, der vil appellere til mange brugere. W820NB er dog ikke kun stilfulde, men også utrolig komfortable. Med en vægt på kun 220 g, kan du have dem på i timevis uden at blive træt. De bløde ørekopper sidder tæt over dine ører uden tryk, så du kan nyde den komfort, du drømmer om.

I kassen
Hovedtelefoner
Ladekabel (USB-C)
Brugermanual

Producent
Varenummer
3272231
Model
W820NB blue
Ean
6923520244218
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.