Hjælp

Hovedtelefoner/headset - QCY ANC H4 wireless earphones (black) - H4 black
Varenummer: 3272180
H4 black
H4 black
H4 black
H4 black

QCY ANC H4 wireless earphones (black)

Edifier W600BT Bluetooth 5.1 Trådløse Stereohovedtelefoner leverer ikke kun fantastisk lydkvalitet takket være deres 40 mm drivere, men de er også ekstremt komfortable at bruge. Du kan nemt parre dem med op til 2 enheder på samme tid. Det langvarige batteri garanterer en driftstid på op til 30 timer. Hvis nødvendigt kan du også tilslutte hovedtelefonerne via kabel.

444,00 kr. 355,20 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Topkvalitets lyd

Med QCY H4 vil du opleve lyd som aldrig før. Med 40mm drivere og en bred frekvensrespons på op til 40 kHz, leverer QCY H4'erne utroligt klar og præcis lyd. De er også Hi-Res Audio certificeret til at gengive studiekvalitetslyd. Nu kan du høre hvert eneste detalje i dine yndlingssange - fra dyb bas til de højeste toner.

 

Glem støjen

Nyd musikkens lyde eller fokuser på dit arbejde, uanset hvor du er. Med ANC-teknologi reducerer øretelefonerne omgivende støj med op til 43 dB. Det betyder, at du kan nyde din musik uden de distraherende lyde fra gaden, kontoret eller andre forstyrrelser. QCY H4 tilbyder også fire ANC-tilstande, der varierer i niveauet af dæmpning af lyde udefra. Der er også en Ambient Sound-tilstand, der giver dig mulighed for at være i kontakt med dine omgivelser uden at fjerne øretelefonerne, hvilket er nyttigt i bytrafikken, for eksempel.

 

Lyt uden afbrydelser

QCY H4 er klar til at ledsage dig i dage uden afbrydelser, uanset hvor intensivt du bruger dem. De har et 600 mAh batteri, der giver op til 60 timers brug med ANC-tilstand aktiveret, eller op til 70 timer med ANC slukket. Det er nok tid til at se 35 film eller spille 1.050 sange!

 

Tal uden afbrydelser

Uanset om du har en vigtig forretnings samtale eller chatter med venner, kan du altid regne med en fremragende lydkvalitet med QCY H4. Øretelefonerne er udstyret med dobbelt mikrofoner, der nøjagtigt fanger din stemme, hvilket sikrer, at den lyder klar og naturlig. De bruger også ENC-teknologi, der eliminerer baggrundsstøj under samtaler.

 

Stabil forbindelse med lav latency

Lad din musik følge dig, hvor du end går. Øretelefonerne bruger Bluetooth 5.1, der giver en hurtig og stabil forbindelse til din enhed med en rækkevidde på op til 10 meter. Den lave latency på kun 0,08 sekunder i spiltilstand sikrer, at lyden er perfekt synkroniseret med videoen, hvilket er ekstremt vigtigt ved online spil.

 

Tag opkald under film

QCY H4 tillader dig at forbinde til to enheder samtidigt. Dette giver dig mulighed for at lytte til musik fra din computer og tage opkald fra din telefon, uden at du hele tiden skal skifte opkald eller afbryde og genforbinde. Ser du en film på din tablet, og din telefon ringer pludselig? Bare dobbelttryk på øretelefonerne for at besvare opkaldet!

 

Belejligt først

Øretelefonerne er skabt med din komfort for øje. Bløde ørepuder lavet af syntetisk proteinlæder passer perfekt til formen af dine ører og reducerer trykket. Derfor behøver du ikke bekymre dig om ubehag selv under timer med lytning. Det foldbare design betyder, at du kan tage dem med dig, hvor du vil - de vil ikke optage meget plads i din rygsæk. QCY H4 har også intuitive knapper, der giver dig mulighed for at justere lydstyrken, skifte sange, besvare og afvise opkald - alt sammen uden at trække din telefon ud.

 

Inkluderet

  • Øretelefoner
  • USB-C til USB-A kabel
  • 3.5mm lydkabel
  • Brugervejledning

Producent
Varenummer
3272180
Model
H4 black
Ean
6957141408247
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.