Hjælp

Hovedtelefoner/headset - QCY H2 PRO wireless earphones (white) - H2pro white
Varenummer: 3272176
H2pro white
H2pro white
H2pro white
H2pro white

QCY H2 PRO wireless earphones (white)

Transportér dig selv til en magisk verden af lyd med QCY H2 Pro! De trådløse øretelefoner QCY H2 Pro har 40 millimeter drivere, der vil få dig til at føle, at du er til koncert med dit yndlingsband, uanset hvor du er. Indbyggede mikrofoner kombineret med ENC-teknologi giver dig mulighed for at foretage telefonopkald til andre. De har en køretid på op til 60 timer, og en dedikeret app giver dig fuld kontrol over lyden, du afspiller.

155,00 kr. 124,00 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Den lyd, du fortjener

Dine yndlingssange har aldrig lydt bedre! Øretelefonerne er udstyret med 40 millimeter drivere, der giver rig detalje med utrolig dybde. Som et resultat vil du opdage nye nuancer i dine yndlingssange, som du måske har overset før. QCY H2 Pro tilbyder også en speciel bass-tilstand, der yderligere understreger lave frekvenser for en uforglemmelig musikoplevelse.

 

Ingen afbrydelser af din musik

Nyd lange timer med musik uden bekymring for hyppig opladning. Det kraftfulde 400 mAh batteri giver cirka 60 timers brug på en enkelt opladning. Dette vil tillade dig at se op til 13.500 korte videoer på TikTok eller spille så mange som 900 sange.

 

Forbundet hele tiden

QCY H2 Pro har indbyggede mikrofoner, der giver dig mulighed for at foretage telefonopkald. De bruger også ENC (Environmental Noise Cancellation) teknologi, der eliminerer baggrundslyd. Dette betyder, at du kan tale i telefon på støjende steder, på gaden eller på et overfyldt kontor, og din samtalepartner vil høre præcist, hvad du har at sige.

 

Trådløs frihed

QCY H2 Pro øretelefonerne har den nyeste version af Bluetooth 5.3, der giver en hurtig og stabil forbindelse til din enhed med en rækkevidde på op til 10 meter. I gaming-tilstand tilbyder de ultralav latenstid på kun 0,068 sekunder, så du kan reagere på din modstanders hvert træk på ingen tid. De tillader også, at du tilslutter 2 enheder samtidigt, så du nemt kan skifte mellem dem uden at skulle afbryde og genforbinde.

 

En ny dimension af musiklytning

Skal du på ferie? Eller måske står du over for en timer lang togrejse? Tag QCY H2 Pro øretelefonerne med dig! Takket være deres foldbare design vil de ikke fylde meget i din bagage. Deres bløde ørepuder tilpasser sig formen på dine ører for en uovertruffen komfort, selv under langvarig lytning. Indbyggede kontroller giver dig mulighed for intuitivt at administrere din musik og telefonopkald, hvilket gør brugen af øretelefonerne til en sand fornøjelse.

 

Oplev mere med appen

Er du interesseret i yderligere funktioner? Download QCY-appen og udnyt dine øretelefoners fulde potentiale! Appen er tilgængelig for både Android- og iOS-brugere. Med den kan du tilpasse lydindstillingerne og justere EQ'en i henhold til den type musik, du afspiller. Du kan også lokalisere placeringen af dine øretelefoner eller tjekke deres opladningsstatus.

 

Medfølgende

  • ørefonrer
  • USB-C til USB-A kabel
  • brugervejledning

Producent
Varenummer
3272176
Model
H2pro white
Ean
6957141408148
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.