Hjælp

Kaffe og Espresso - Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso 16-pack - 12045793

Nescafé Dolce Gusto Espresso Intenso 16-pack

Dolce Gusto Espresso Intenso 16-pack, til 16 kopper, Anbefalet størrelse: 50ml

Varenummer: 2413622
Varen er udgået
Se lignende produkter

Prøv NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso – en intens, mellemristet kaffe. Denne koncentrerede kaffe har en intensitet på 7 ud af 11, en frugtagtig og krydret aroma, en blød krop og en lækker og fløjlsagtig crema på toppen.

Vores dygtige kaffeudviklere har blandet den frugtagtige sydamerikanske Arabica-kaffe med Robusta-kaffebønner for at skabe NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Intenso, der har en unik kombination af intens aroma og en rund og blød krop.

Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med vores kapsel kaffemaskiner, der leverer et tryk på op til 15 bar. Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Det sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.

En intens og mellemristet kaffe i en lille 50-ml kop. Intensitet 7 af 11.

En fyldig kaffe med noter af solmodne røde bær og med krydrede undertoner af rosenpeber – perfekt afsluttet med en lækker, fløjlsblød crema på toppen.
Bryg din kaffe som en barista, og få en lækker og fløjlsblød crema på toppen – det kan du nemlig med denne maskine, der leverer et tryk på op til 15 bar.
Vores kaffekapsler er hermetisk lukkede, så kaffen holder sig helt frisk. Kapslerne er designet specifikt til NESCAFÉ® Dolce Gusto® kaffemaskiner og sikrer, at hver eneste kop er en aromatisk smagsoplevelse.
Med NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan du nyde over 30 lækre kaffekreationer – og det er uanset hvilken type kaffe, du foretrækker. Du kan nyde en stærk Ristretto, en intens Espresso, en aromatisk Lungo, en fyldig Grande eller en Cappuccino med lækkert skum. Eller hvad med en mild Latte Macchiato, varm chokolade, te eller kolde drikke?
Æsken indeholder 16 kaffekapsler, der er designet til NESCAFÉ® Dolce Gusto®-maskiner, så du kan brygge 16 kopper Espresso Intenso.

Producent
Varenummer
2413622
Model
12045793
Ean
7613031526406
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
NESCAFÉ Dolce Gusto ESPRESSO INTENSO - kaffe (kapsel) - arabica, robusta - pakke med 16
Produkttype
Kaffe (kapsel) - espresso - arabica, robusta
Antal pakker
16 (specifikationer er for enkelt genstande)
Kaffetype
Espresso

Generelt

Antal pakker
16 (specifikationer er for enkelt genstande)
Produkttype
Kaffe (kapsel) - espresso
Kaffebønner
Arabica, robusta
Kaffetype
Espresso
Enkeltpakkevægt
8 g

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.