60225 - LEGO City 60225 60225 Rover-testkørsel

LEGO City 60225 60225 Rover-testkørsel

Inspirer til spændende rum-ekspeditionsleg med et sejt rumbil-legetøjssæt.

Varenummer: 2774166
Varen er udgået

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2774166
Model: 60225
Ean: 5702016369953

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO City 60225 - Rover Testing Drive - byggesæt
ProdukttypeRover Testing Drive - byggesæt
Karakter/temaLEGO City
Alder5 år og op
Antal sætgenstande202
SikkerhedsadvarslerIkke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele

Generelt

Produkttype Rover Testing Drive - byggesæt
Karakter/tema LEGO City
Alder 5 år og op
Antal sætgenstande 202

Diverse

Pakketype Boks
Sikkerhedsadvarsler Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Dimensioner & vægt detaljer 9 cm x 14 cm x 9 cm
LEGO® City rumagenturet har brug for dig! Tag med astronauterne på en spændende mission til Mars. Kravl op i Mars-roveren til en testkørsel i ørkenen. Juster solpanelgeneratoren til maksimal effekt, og få derefter fat i geoderne, så forskeren kan undersøge dem. Træning er en vigtig del af Mars-ekspeditionen! Pssst! Vidste du, at dette legesæt er inspireret af virkelige NASA-missioner? Ret sejt, ikke?
• Indeholder 2 LEGO® City minifigurer: en astronaut og en tekniker. • Dette sjove LEGO® byggesæt til børn er inspireret af NASA og omfatter en rumbil med aftageligt cockpit, leddelt gribearm, der er ny i juni 2019, vipbar, aftagelig solpanelgenerator og store terrængående hjul. • Tilbehør: 2 geoder, der er nye i juni 2019, rover-pilothjelm med blåt visir, teknikerens hjelm, fjernbetjening, bærbar computer, klippebor og videokamera med stativ, der kan bygges. • Brug LEGO® Life appen, og find de intuitive byggevejledninger under Vejledninger PLUS. Hjælp unge byggere gennem byggeprocessen med de nemme funktioner, der gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i den specielle "spøgelsestilstand". • Download LEGO® Life appen, hvor du henter iOS- eller Android-apps. Husk at bede dine forældre om lov, før du går på nettet. • Dette seje byg selv-legetøj er en god gaveidé til børn. • Roveren er over 9 cm høj, 14 cm lang og 9 cm bred.

LEGO®

 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 10700 - LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.
 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.