10900 - LEGO DUPLO 10900 10900 Politimotorcykel

LEGO DUPLO 10900 10900 Politimotorcykel

Oplev timevis af rolleleg for små børn med et politimotorcykelsæt, der er nemt at bygge!

Varenummer: 2693908
10900
10900
10900
10900
10900
83,00 kr.
66,40 kr. ekskl. moms
Bestillingsvare, 6-7 dages levering
Billigste privatfragt 29,00 kr.
Pieces: 8
2 Years

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2693908
Model: 10900
Ean: 5702016367645

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO DUPLO 10900 - Police Bike - byggesæt
ProdukttypePolice Bike - byggesæt
Karakter/temaLEGO DUPLO Town
Alder2 år og op
Antal sætgenstande80

Generelt

Produkttype Police Bike - byggesæt
Karakter/tema LEGO DUPLO Town
Alder 2 år og op
Færdighedsudvikling Sprog, social, kreativitet, følelsesbetonet, fantasi
Antal sætgenstande 80
Udspil situationer fra virkeligheden i LEGO® DUPLO® By: en genkendelig verden med moderne DUPLO figurer. Små børn vil elske at suse gennem byen på den seje Politimotorcykel! Hjælp barnet med at forstå hverdagsscener, når DUPLO politibetjentfiguren bruger stop-og-kør-skiltet til at styre den tætte trafik, og lad ham derefter tage en pause i politiskuret, før han sætter sig tilbage på politimotorcyklen og kører ud til sin næste opgave. Dette politilegetøj er nemt at bygge og styrker barnets finmotorik.
• LEGO® DUPLO® politibetjentfigur. • Legetøjs-politimotorcykel og politiskur med vindue, der kan åbnes. • Vendbart stop-og-kør-skilteelement. • Få masser af politisjov, når dit barn kører rundt med politimotorcyklen på udkig efter folk, der trænger til hjælp! • Den sproglige udvikling og evnen til rolleleg udvikles, når barnet lærer ved at udspille situationer med politiredninger og trafikregulering. • Dette politilegetøj er en god gaveidé til små børn. • LEGO® DUPLO® produkter er nemme at bygge og er skabt til at være sjove og sikre for de mindste. • Der findes adskillige LEGO® DUPLO® By-produkter, som barnet kan samle på og bruge til at udspille hverdagssituationer i en genkendelig DUPLO verden. • Sættet kan kombineres med 10902 Politistation for at få endnu mere politisjov. • Politimotorcyklen er over 5 cm høj, 9 cm lang og 4 cm bred. • Politiskuret er over 10 cm højt, 6 cm bredt og 3 cm dybt.

LEGO®

 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 10700 - LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.