Hjælp

LEGO®  - LEGO Icons 10278 Politi Station - 10278

LEGO Icons 10278 Politi Station

Flygt til en lækker verden af bedrag, opklaring og donuts med LEGO® modellen Politistation (10278). Nyd timevis af fordybende byggeri, mens du skaber politistationen i 3 etager. Se trappen af klodser, der snor sig gennem de detaljerede etager, som kan tages ud, så du kan gå på opdagelse derinde. Naboen er en donutbutik, der er fyldt med lækkerier, og på den anden side ligger en aviskiosk.

Kriminelt gode detaljer
Dette imponerende sæt er fyldt med skjulte detaljer og smart design. Med et skab til bevismateriale, fængselscelle, forhørslokale og opslagstavle til efterforskningen, komplet med røde linjer, der forbinder sporene, har politiet alt, hvad de skal bruge for at løse mysteriet. Sættet indeholder også en række helt nye elementer, der vil appellere til voksne LEGO fans.

Et byggeprojekt til dig
Den flotte LEGO Politistation indgår i den fantasifulde bygningsserie Modular Buildings. Uanset om du bygger alene eller sammen med familien, er dette en udfordring, der skærper fokus, og en iøjnefaldende udstillingsgenstand, som kan nydes ved siden af andre LEGO Modular Buildings.

Varenummer: 2958702
Varen er udgået
Se lignende produkter

Grow your neighborhood. This addition to the LEGO Modular Buildings Collection offers more building options and playful surprises than ever.

Producent
Varenummer
2958702
Model
10278
Ean
5702016913729
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
LEGO Creator 10278 - Police Station - byggesæt
Produkttype
Police Station - byggesæt
Alder
18 år og op
Antal sætgenstande
2923
Bredde
25 cm
Dybde
25 cm
Højde
37 cm

Generelt

Produkttype
Police Station - byggesæt
Alder
18 år og op
Antal sætgenstande
2923

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.