Hjælp

LEGO®  - LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex-ravage - 75936

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex-ravage

Nyd en avanceret byggeoplevelse, og genoplev klassiske filmøjeblikke med LEGO® Jurassic World sættet 75936 Jurassic Park: T. rex-ravage. Dette byg selv-samlerlegetøj indeholder 3.120 byggeklodser og forestiller den originale Jurassic Parks ikoniske port og et stort, fuldt justerbart, klodsbygget T. rex-dinosaurlegetøj, der er ideelt til fremvisning. Den udløseraktiverede port er omkranset af en mur, der omfatter 7 detaljerede, klodsbyggede scener inspireret af filmen, f.eks. John Hammonds spisestue, Ray Arnolds kontrolrum og en bunker til Ian Malcolm. Dette byg selv-legetøjssæt er et absolut must til fans af Jurassic World og indeholder 6 minifigurer og figur af en dinosaurunge samt et minifigur-fremvisningspodie med T. rex-faktaplade.

  • Dette dinosaurlegetøjssæt indeholder 6 minifigurer: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold og Dennis Nedry samt en figur af en dinosaurunge.
  • Det klodsbyggede LEGO® T. rex-dinosaurlegetøj har snappende kæber og justerbart hoved, arme, ben og hale.
  • Den klodsbyggede LEGO® version af den originale Jurassic Parks ikoniske port har åbningsfunktion, jungleblade og flammeelementer.
  • Muren, der indrammer porten, indeholder en dinosaurrede, der kan bygges og har 2 knækkede ægelementer øverst, og andre klodsbyggede scener inspireret af filmen, bl.a.: en bunker med seng, der kan bygges, til Ian Malcolm, lommelygte og brandslukker samt stige og udstillingsmontre-elementer, strømskur til scene med Ellie Sattler, John Hammonds spisestue med bord og minifigurstol samt is, ske og 3 småkageelementer, Ray Arnolds kontrolrum med skrivebord, der kan bygges, 3 computere og minifigurstol, badeværelsesscene, der kan bygges, til Dennis Nedry, med mudderskred, der kan bygges, og dåse med barberskum.
  • Denne legetøjsmodel til fremvisning indeholder også et minifigur-fremvisningspodie, der kan bygges, med T. rex-faktaplade.

16+, 3120 Dele, 582mm x 124mm x 480mm

Varenummer: 2823241
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
2823241
Model
75936
Ean
5702016367249
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
LEGO Jurassic World 75936 - Jurassic Park: T. rex Rampage - byggesæt
Produkttype
Jurassic Park: T. rex Rampage - byggesæt
Karakter/tema
Jurassic Park, Dr. Ian Malcolm, John Hammond, Dr. Alan Grant, Dennis Nedry, Ellie Sattler, Ray Arnold
Alder
16 år og op
Antal sætgenstande
3120
Sikkerhedsadvarsler
Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele

Generelt

Produkttype
Jurassic Park: T. rex Rampage - byggesæt
Karakter/tema
Jurassic Park, Dr. Ian Malcolm, John Hammond, Dr. Alan Grant, Dennis Nedry, Ellie Sattler, Ray Arnold
Alder
16 år og op
Antal sætgenstande
3120

Diverse

Pakketype
Boks
Sikkerhedsadvarsler
Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Dimensioner & vægt detaljer
T. rex: 17 cm x 69 cm x 22 cm
Port: 48 cm x 14 cm x 42 cm

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.