Hjælp

75936 - LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex-ravage

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: T. rex-ravage

Nyd en avanceret byggeoplevelse, og genoplev klassiske filmøjeblikke med LEGO® Jurassic World sættet 75936 Jurassic Park: T. rex-ravage. Dette byg selv-samlerlegetøj indeholder 3.120 byggeklodser og forestiller den originale Jurassic Parks ikoniske port og et stort, fuldt justerbart, klodsbygget T. rex-dinosaurlegetøj, der er ideelt til fremvisning. Den udløseraktiverede port er omkranset af en mur, der omfatter 7 detaljerede, klodsbyggede scener inspireret af filmen, f.eks. John Hammonds spisestue, Ray Arnolds kontrolrum og en bunker til Ian Malcolm. Dette byg selv-legetøjssæt er et absolut must til fans af Jurassic World og indeholder 6 minifigurer og figur af en dinosaurunge samt et minifigur-fremvisningspodie med T. rex-faktaplade.

 • Dette dinosaurlegetøjssæt indeholder 6 minifigurer: John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold og Dennis Nedry samt en figur af en dinosaurunge.
 • Det klodsbyggede LEGO® T. rex-dinosaurlegetøj har snappende kæber og justerbart hoved, arme, ben og hale.
 • Den klodsbyggede LEGO® version af den originale Jurassic Parks ikoniske port har åbningsfunktion, jungleblade og flammeelementer.
 • Muren, der indrammer porten, indeholder en dinosaurrede, der kan bygges og har 2 knækkede ægelementer øverst, og andre klodsbyggede scener inspireret af filmen, bl.a.: en bunker med seng, der kan bygges, til Ian Malcolm, lommelygte og brandslukker samt stige og udstillingsmontre-elementer, strømskur til scene med Ellie Sattler, John Hammonds spisestue med bord og minifigurstol samt is, ske og 3 småkageelementer, Ray Arnolds kontrolrum med skrivebord, der kan bygges, 3 computere og minifigurstol, badeværelsesscene, der kan bygges, til Dennis Nedry, med mudderskred, der kan bygges, og dåse med barberskum.
 • Denne legetøjsmodel til fremvisning indeholder også et minifigur-fremvisningspodie, der kan bygges, med T. rex-faktaplade.

16+, 3120 Dele, 582mm x 124mm x 480mm

Varenummer: 2823241
2.780,00 kr.
2.224,00 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 2-3 dages levering
Billigste privatfragt 29,00 kr.

Bemærk

Grundet stor efterspørgsel er købsantallet begrænset til 2 stk. pr. kunde, da vi ønsker at tilgodese så mange som muligt.

Har du forespørgsel på større antal end vi tillader, kan du kontakte vores kundeservice.

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2823241
Model: 75936
Ean: 5702016367249

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO Jurassic World 75936 - Jurassic Park: T. rex Rampage - byggesæt
ProdukttypeJurassic Park: T. rex Rampage - byggesæt
Karakter/temaJurassic Park, Dr. Ian Malcolm, John Hammond, Dr. Alan Grant, Dennis Nedry, Ellie Sattler, Ray Arnold
Alder16 år og op
Antal sætgenstande3120
SikkerhedsadvarslerIkke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele

Generelt

Produkttype Jurassic Park: T. rex Rampage - byggesæt
Karakter/tema Jurassic Park, Dr. Ian Malcolm, John Hammond, Dr. Alan Grant, Dennis Nedry, Ellie Sattler, Ray Arnold
Alder 16 år og op
Antal sætgenstande 3120

Diverse

Pakketype Boks
Sikkerhedsadvarsler Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Dimensioner & vægt detaljer T. rex: 17 cm x 69 cm x 22 cm
Port: 48 cm x 14 cm x 42 cm

LEGO®

 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  Forbind og udvid din by med disse LEGO® City Vejplader, der omfatter legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, fartbump og en fodgængerovergang.
  • Børn kan føje en realistisk kulisse til deres LEGO® leg med LEGO City byggesættet Vejplader (60304). Det perfekte udgangspunkt for en fantastisk bygge- og legeoplevelse.
  • Hvad er der i æsken? Børn får 5 LEGO® Vejplader med trafikbanestriber, fartbump og en fodgængerovergang, samt selvlysende gadelygter, legetøjstrafiklys, vejskilte, træer og grønne områder.
  • Børn kan skabe en realistisk LEGO® vejscene med masser af autentiske detaljer og forbinde sættet med andre LEGO City byggesæt, der indeholder vejplader, og dermed udvide deres by.
  • LEGO® City legesættet Vejplader vil være en oplagt gaveidé til jul, fødselsdag eller enhver anden anledning til børn fra 5 år.
  • I bygget tilstand er det primære vejplade-layout over 13 cm højt, 44 cm bredt og 38 cm dybt.

  5+, 112 Dele, 262mm x 191mm x 61mm

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.