76150 - LEGO Marvel Super Heroes 76150 Spiderjet mod Venom-robot

LEGO Marvel Super Heroes 76150 Spiderjet mod Venom-robot

Der er endeløs action, når børn leger med LEGO® Marvel Spider-Man sættet Spider-Jet mod Venom-robot (76150). Da den kæmpestore 4-armede robots uhyrlige kløer rækker ud efter Spider-Man, indleder Spider-Man Noir et jetfly-angreb på den onde superskurk. Superhelte-minifiguraction – Spider-Man mod Venom! Dette actionfyldte Venom-robotsæt med LEGO Marvel minifigurer af Spider-Man vil give superheltefans timevis af fantasifuld og sjov rolleleg. Børn kan åbne robottens cockpit og sætte Venom-minifigurpiloten ind. De bevægelige arme og ben sikrer robotten fuld mobilitet. Spider-jetten er bevæbnet med diskosskydere og knipsemissiler. Med så meget aktivitet er dette populære byggelegetøj ideelt til leg både individuelt og i grupper. Seje Spider-Man-actionlegesæt LEGO Marvel Spider-Man byggelegetøj giver børn et uendeligt univers fyldt med fantasifuld og eventyrlig rolleleg. Med fartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets til samlingen kan unge superhelte genskabe deres Marvel-yndlingsfilmscener eller finde på deres egne fantasifulde historier.

Varenummer: 2825194
76150
76150
76150
76150
76150
76150
430,00 kr.
344,00 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 4-5 dages levering
Billigste privatfragt 29,00 kr.

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2825194
Model: 76150
Ean: 5702016619300

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO Marvel Spider-Man 76150 - Spiderjet vs. Venom Mech - byggesæt
ProdukttypeSpiderjet vs. Venom Mech - byggesæt
Karakter/temaSpider-Man, Venom, Spider-Man Noir
Alder7 år og op
KønDrenge, piger
Antal sætgenstande371
SikkerhedsadvarslerIkke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele

Generelt

Produkttype Spiderjet vs. Venom Mech - byggesæt
Karakter/tema Spider-Man, Venom, Spider-Man Noir
Alder 7 år og op
Køn Drenge, piger
Antal sætgenstande 371

Diverse

Pakketype Boks
Sikkerhedsadvarsler Ikke for børn under 3 år, kvælningsfare - små dele
Dimensioner & vægt detaljer Venom mech: 12 cm

LEGO®

 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 10700 - LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.
 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.