70678 - LEGO Ninjago 70678 Den forladte kejsers borg

LEGO Ninjago 70678 Den forladte kejsers borg

Udspil episke ninjakampe med et isborg-legesæt til børn!

Varenummer: 2774217
Varen er udgået

Detaljer

Producent: LEGO
Varenummer: 2774217
Model: 70678
Ean: 5702016365559

Til producentens hjemmeside

www.lego.com/en-GB/default.asp...
ProduktbeskrivelseLEGO Ninjago 70678 - Castle of the Forsaken Emperor - byggesæt
ProdukttypeCastle of the Forsaken Emperor - byggesæt
Karakter/temaNinjago
Alder9 år og op
Antal sætgenstande1218
Slå dig sammen med LEGO® NINJAGO® heltene Lloyd FS, Cole og Akita, og gør dig klar til en isnende kamp på Den forladte kejsers borg! Pas på den enorme forbudte isdrage, der bevogter borgen. Undvig de skud, der affyres fra isborgens armbrøst og istårnets fjederbetjente skyder. Kæmp mod den onde general Vex og hans snestormssamuraikrigere – og undgå at blive fanget i isfængslet! Skab en Spinjitzu-tornado med Lloyd FS for at afsløre Iskejserens trone. Kan du få fat i kejserens Forbudt Spinjitzu-rulle og afslutte den iskolde vinter i Aldrig-dimensionen?
• Dette borglegesæt indeholder 7 LEGO® NINJAGO® minifigurer, der er nye i juni 2019: Lloyd FS (Forbudt Spinjitzu), Cole, Akita, Iskejseren, general Vex, snestormssværdkæmper og snestormsbueskytte. • Bygningen Den forladte kejsers borg indeholder Iskejserens trone, isbue og troneafsløringsfunktion med fastgørelsespunkt til Lloyd FS's tornadospinner, 2 tårne, knopskydende armbrøst, våbenkammer og diverse våben og tilbehørselementer, bl.a. skøjter, ishockeystav, skovl, katana og dolk. • Istårnet har en fjederbetjent skyder og isfængsel med kødbenselement og plads til en minifigur indeni samt håndtagsbetjent dør. • Dette seje børnelegetøj indeholder en isdrage med justerbart hoved, ben og hale. • Våben: Coles sølvfarvede katana og gyldne hammer, Akitas dolk, Iskejserens Forbudt Spinjitzu-rullevåben, general Vex's isspyd, snestormssværdkæmperens 2 iskatanaer og snestormsbueskyttens armbrøst. • Tilbehør: Lloyd FS's tornadospinner og "energiladede" hætteelement, der er nye i juni 2019, Coles katanaholder, Akitas ulvehoved og kappe samt isrustning til Iskejseren og general Vex. • Super legetøjsgave, der giver børn mulighed for at genskabe spændende action fra NINJAGO® tv-serien. • Tilføj LEGO® legetøjsbyggesættene 70671 Lloyds rejse og 70676 Lloyds kæmperobot for at udspille flere eventyr med Lloyd i Aldrig-dimensionen. • Den forladte kejsers borg er over 22 cm høj, 32 cm bred og 22 cm dyb. • Istårnet er over 19 cm højt, 6 cm bredt og 7 cm dybt. • Isdragen er over 14 cm høj, 37 cm lang og 51 cm bred.

LEGO®

 • 10701 - LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  LEGO Classic 10701 Grå byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en anvendelig del: Grå byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grå byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov. 48x48 knopper.
 • 11010 - LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  LEGO Classic 11010 Hvid byggeplade
  Aldrig før har man kunnet få en hvid LEGO® byggeplade så stor som denne! Dette helt hvide byggelegetøj er over 25 cm på hver led og giver børn et rummeligt 32x32-knoppers LEGO landskab, de kan bygge, lege og fremvise på. Større, bedre, lysere, hvidere! Inspirer LEGO byggere med en lang række blændende byggemuligheder – fra frosne søer til snedækkede bjerge, fra solbeskinnede strande til rumskibe! Hvem siger, at bunden skal være nederst? Denne kvalitetsbyggeplade har nok gribekraft til at holde byggeklodser i enhver vinkel, selv på hovedet (fantastisk til børns superhelteeventyr!), men de er også meget nemme at få af igen. Og når byggeriet er færdigt, giver den faste byggeplade børn en sammenstyrtningsfri måde at transportere og fremvise deres seje kreationer på. Legetøj fyldt med muligheder, som opbygger færdigheder, der varer hele livet LEGO Classic sæt giver børn selvudfoldelse og ubegrænset leg mellem hænderne. Og når de bygger, skaber og bruger fantasien, bliver deres fritænkning og evner til problemløsning ved med at vokse!
 • 10714 - LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  LEGO Classic 10714 Blå byggeplade
  Skab din helt egen verden på en blå LEGO® byggeplade!
  Skab en kystby, solrig swimmingpool, eller hvad du ellers kan forestille dig, med denne blå 32x32-byggeplade – det perfekte udgangspunkt for dine LEGO® kreationer!
 • 2304 - LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  LEGO DUPLO 2304 Byggeplade Grøn - stor
  Med den store byggeplade kan børn udvide den verden, de har skabt.
 • 10700 - LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  LEGO Classic 10700 Grøn byggeplade
  Udvid din LEGO® samling med endnu en praktisk del: Grøn byggeplade.
  Denne LEGO® Classic Grøn byggeplade er et oplagt supplement til LEGO samlingen og det perfekte udgangspunkt for kreativ byggesjov.
 • 60304 - LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO City 60304 Vejplader
  LEGO® City byggesættet Vejplader (60304) er sættet der for hele din by til at smelte sammen til én samlet enhed. Det giver en realistisk baggrund for børns fantasifulde leg med selvlysende legetøj i form af gadelygter, trafiklys, vejskilte, vejbanestriber, fartbump, en fodgængerovergang, træer og grønne områder. Børn kan placere vejpladerne, som de vil, bygge en by omkring dem og forbinde dem med andre LEGO byggesæt med vejplader for at udvide deres by!

  En oplagt gave til LEGO City fans fra 5 år
  Legetøjssættet LEGO City Vejplader indeholder en brugervenlig byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO Byggevejledniner til smartphones og tablets. Denne interaktive byggeguide med zoom-, dreje- og visningsværktøjer hjælper hurtigt unge LEGO byggere med at blive mesterbyggere.

  Inspirerende legetøj til drenge og piger
  LEGO City byggesæt stimulerer til åben, kreativ rolleleg med detaljerige bygninger, realistiske legetøjsfartøjer og sjove figurer, der rummer en fornøjelig og sjov legeoplevelse baseret på virkeligheden.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.