Hjælp

Legesæt - Krea Farm Big - 2009

Krea Farm Big

Bondegården fra Krea i stor udgave, hvor der er hus, stald, holdeplads til køretøjer under tag samt et udhus på gårdspladsen.Taget kan tages af, så der er frit udsyn ned i stalden til alle dyrerne eller i huset.

Et rigtig solidt stykke legetøj til mange timer med leg. Bondegården som legetøj spænder vidt og danner rammen om både rollelegen og fantasileg, hvor det ikke nødvendigvis behøver at være bondegårsdyr med f.eks. dino'er, der bor i stalden.

På den måde er den store bondegård fra Krea både med hensyn til kvaliteten og med legeværdien, et legetøj som både store og små kan have glæde af i mange år. Bondegården vil typisk være et legetøj der cirkulerer videre til børn i familien, ligesom det er tilfældet med flere af de andre klassikere fra Krea.

En klassiker der bliver en sikker vinder.

Fra 3 år og opefter.

Stimulerer fantasi og rolleleg.

Str.: 60 x 60 x 25 cm

Materiale: Træ

Leveres uden figurer.

Varenummer: 2779463
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
2779463
Model
2009
Ean
5707152020096
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.