Hjælp

Figur - Hasbro Star Wars Mission Fleet Ahsoka Tano Delta-7 Jedi Starfighter 6 cm - 5010994100971

Hasbro Star Wars Mission Fleet Ahsoka Tano Delta-7 Jedi Starfighter 6 cm

Ahsoka Tano, en Togruta-hun, var Anakin Skywalkers Padawan-lærling og en helt i klonkrigene. Kast dig ud i galaktisk action og eventyr med Star Wars Mission Fleet-figurerne og -køretøjerne! Disse sjove figurer og køretøjer giver børnene mulighed for at forestille sig actionfyldte kampe mellem den mørke side og den lyse side af Kraften. Star Wars Mission Fleet-legetøjet er børnevenligt og er en god introduktion til Star Wars-galaksen for drenge og piger fra 4 år og opefter! (Ekstra produkter sælges hver for sig. Afhængigt af tilgængelighed.) Må Kraften være med dig! Star Wars-produkter fremstilles af Hasbro på licens fra Lucasfilm Ltd. Hasbro og alle relaterede udtryk er varemærker tilhørende Hasbro.

Varenummer: 3107953
Varen er udgået
Se lignende produkter

-AHSOKA TANO: Ahsoka Tano, en Togruta-hun, var Anakin Skywalkers Padawan-lærling og en helt i klonkrigene.
-DELTA-7 JEDI STARFIGHTER: Disse kileformede enpersonsstjerner blev bygget til Jedi-ordenen.
-STARFIGHTER STRIKE: Drenge og piger fra 4 år og opefter vil elske at forestille sig dristige missioner med Ahsoka Tanos Delta-7 Jedi Starfighter-figur og køretøjssæt, inspireret af Star Wars: The Clone Wars
-REPOSITIONERELIGT PROJEKTILLANCER: Børnene kan lade som om, at de kan skyde løs med en flytbar affyringsenhed og et projektil, der er kompatibelt med udvalgte Star Wars Mission Fleet-legetøjstyper (sælges hver for sig. Afhængig af tilgængelighed.)
-IKONISK STAR WARS KARAKTER: Denne Ahsoka Tano actionfigur i 2,5 tommer-skala har flere bevægelige punkter, underholdningsinspireret design og detaljer og 2 aftagelige lyssværdtilbehør.

-Alder fra 4 år og op
-ADVARSEL: Toksningsfare - Små dele. Ikke for børn under 3 år.
-Montering påkrævet.
-Inkluderer: Figur, køretøj, affyringsenhed og stativ samt 2 tilbehør.

Producent
Varenummer
3107953
Model
5010994100971
Ean
5010994100971
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.