Hjælp

Skærmkabel - ALOGIC Super Ultra HD 8K HDMI to HDMI Cable - 1m - SULHD01-SGR
Varenummer: 3135276

ALOGIC Super Ultra HD 8K HDMI to HDMI Cable - 1m

ALOGIC Super Ultra 8K HDMI-kabler giver dig mulighed for at tilslutte alle HDMI-kildeenheder som f.eks. en computer, spilkonsol, Blue Ray-afspiller, HiFi-forstærker osv. til en kompatibel skærm som f.eks. et tv, en skærm eller en projektor. Disse kabler er i overensstemmelse med den nyeste HDMI V2.1-specifikation, som understøtter op til [email protected]øsning og et væld af nye funktioner, der vil frigøre det sande potentiale i dine kompatible enheder nu og i fremtiden.

235,00 kr.
188,00 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 3 dages levering
Billigste privatfragt 33,00 kr.

Detaljer

Producent: ALOGIC
Varenummer: 3135276
Model: SULHD01-SGR
Ean: 9350784022950

Til producentens hjemmeside

Når ydeevne er vigtig - High-Definition 8K-skærm
Ikke alle HDMI-kabler er lige gode. Mens almindelige HDMI-kabler har svært ved at levere 4K-indhold, er ALOGIC Super Ultra HDMI-kabler bygget til at understøtte den nyeste HDMI-standard og kan fungere ved en maksimal opløsning på [email protected] eller [email protected] Da disse kabler er HDMI V2.1-kompatible, giver de op til 48 Gbps båndbredde og giver mulighed for ægte ultrahøje opløsninger og hurtigere skærmopdateringshastigheder. Disse kabler er ideelle til applikationer med høj opløsning og høj billedhastighed, f.eks. videovægge, spil, videoredigering og hjemmebiograf.
ALOGIC Super Ultra HDMI-kabler er fuldt ud bagudkompatible med tidligere HDMI-standarder. Hvis du er træt af HDMI-kabler af dårlig kvalitet og med ringe ydeevne, er dette kablet for dig, uanset hvilket udstyr du bruger det med.
Ultra byggekvalitet
ALOGIC Super Ultra-serien er fremstillet af overlegne materialer og er specielt designet til at garantere en længere levetid. Kabelkernen er forstærket med syntetiske fibre og forstærket med en termoplastisk kappe for at give øget beskyttelse mod alle former for slitage. Kabelhovedet er også konstrueret af termoplast for maksimal aflastning og er afsluttet med et hus af en metallegering for ekstra holdbarhed. Udnyttelse af guldbelagte stik for øget holdbarhed og tilslutningsmuligheder.
HDMI 2.1 ydeevne
HDMI 2.1 frigør den medrivende oplevelse af indhold med høj dynamisk rækkevidde. Super skarp kontrast, forbedret lysstyrke og flere farver er tilgængelige, når du kombinerer kompatibelt indhold, lyd- og videoudstyr med ALOGIC Super Ultra 8K HDMI 2.1-kabler. Variable opdateringsfrekvenser reducerer stutter, latens og forsinkelsesvirkninger. Dette giver mulighed for problemfri video og lyd til streaming, spil og virtual reality. Lyd er ukomprimeret og i fuld opløsning, hvilket giver bedre lydkvalitet. Opsætning er også nemmere, da du kun behøver HDMI for at få den bedste lyd, der findes, og der kræves ingen yderligere kabler.
Specifikation
Overholdelse - CE, FCC, HDMI 2.1
Indgang - HDMI (han) - tovejs
Kompatibilitet - Kompatibel med alle HDMI-kompatible enheder
Opløsning - [email protected]/60Hz, [email protected]/120Hz, [email protected]/60Hz, [email protected]/120Hz, [email protected]/60Hz, [email protected]/120Hz, [email protected]/60Hz, [email protected]/120Hz
Pakken indeholder - 1 x Super Ultra 8K til HDMI (han) til HDMI (han) kabel
Enhedskompatibilitet - Apple, Chromebook, Microsoft

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.