Hjælp

915005733901 - Philips *DEMO* Hue Play Double Pack - Sort

Philips *DEMO* Hue Play Double Pack - Sort

2-pak Play-Lysskinner, LED, 25,3x4,4x3,6cmm 16 millioner farver, kan ligges på gulvet, stå på bordet eller monteres på bagsiden af dit tv, betjenes med din smart-enhed via Hue Bridge (medfølger ikke), denne pakke inkluderer 2 lysskiner og 1 strømadapter der kan levere strøm til op til 3 Hue Play-lysskinner, levetid op til 25.000 timer, Sort

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Køb ny 824,00 kr.

Varenummer: 2675619d
Varen er udgået
Se lignende produkter

Detaljer

Producent: Philips
Varenummer: 2675619d
Model: 915005733901
Ean: 8718696170724

Til producentens hjemmeside

www.philips.com
Create a vibrant ambiance with the Hue Play light bar extension. Choose from 16 million colors and enjoy different scenes. Lay it on the floor, let it stand on a cabinet, or mount it on the back of the TV and paint your wall with light.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.