Hjælp

Spil - Gran Turismo GT Sport - Sony PlayStation 4 - Racing - 0711719965305
Varenummer: 3109990

Gran Turismo GT Sport - Sony PlayStation 4 - Racing

PS4

184,00 kr.
147,20 kr. ekskl. moms
3 stk. På lager - 1-2 dages levering
Billigste privatfragt 33,00 kr.

Bemærk

Omslaget på coveret kan være på et andet sprog end dansk. Dette har ikke indflydelse på selve spillets sprog.

Detaljer

Producent: Sony
Varenummer: 3109990
Model: 0711719965305
Ean: 0711719965305

Til producentens hjemmeside

www.sony.com/
GT Sport skaber en ny standard for racergenren og giver spillerne mulighed for at udvikle deres virtuelle karriere på banen med avanceret onlinekonkurrence på PlayStation 4-systemet. Med flere klassedivisioner vil gamere på alle niveauer konkurrere om chancen for at blive legender i verdens første og eneste online mesterskaber, der er certificeret af FIA (Fédération Internationale de l'Automobile).

Velkommen til fremtiden inden for motorsport.

Funktioner:

- FIA-certificerede online-mesterskaber: Repræsenter og konkurrer på vegne af dit hjemland eller din yndlingsbilproducent gennem to certificerede mesterskaber - Nations Cup + Manufacturer Fan Cup.
- Avanceret matchmaking: Kør mod venner med flere klassedivisioner på tværs af alder, region og køreadfærd, så kørere på forskellige niveauer kan konkurrere og udvikle sig individuelt.
- Super Premium Cars: 140 af nogle af de mest eftertragtede biler i bilkulturen, fra Vision Gran Turismo-konceptbiler til Gran Turismo Sport-prototyper, er alle blevet ombygget fra bunden til PS4-systemet med fornyede motorlyde, der er unikke for hver af bilerne.
- Brand Central: En ny form for bilopdagelse gennem en interaktiv tidslinje med fortid, nutid og fremtid gennem bilproducenternes briller.
- Tilpasning af bilmærker: Med en fuldt udstyret livery-editor kan du personliggøre køretøjer med klistermærker og logoer fra præstationsmærker.
- Ny fotomodus, Scapes: Med fantastiske billeder fra den virkelige verden fra hele verden kan du oprette brugerdefinerede statiske billeder til deling på sociale medier.
- Historiske racerbaner: Kør på 27 forskellige baner på 19 steder fra hele verden, herunder den evigt populære Nürburgring, den legendariske Tokyo Expressway og den nyligt tilføjede ovalbane Northern Isle Speedway på en halv mil.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.