Hjælp

Spil - Predator: Hunting Grounds - Sony PlayStation 4 - Action - 0711719361909
Varenummer: 2831504

Predator: Hunting Grounds - Sony PlayStation 4 - Action

PS4

166,00 kr.
132,80 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 5-6 dages levering
Billigste privatfragt 33,00 kr.

Bemærk

Omslaget på coveret kan være på et andet sprog end dansk. Dette har ikke indflydelse på selve spillets sprog.

Detaljer

Producent: Sony
Varenummer: 2831504
Model: 0711719361909
Ean: 0711719361909

Til producentens hjemmeside

www.sony.com/
ProduktbeskrivelsePredator Hunting Grounds - Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 4 Pro
KategoriVideospil
GenreThird-person shooter, førstepersons puzzle
PlatformSony PlayStation 4, Sony PlayStation 4 Pro
ESRB mærkningAnmeldt for mærkning
PEGI mærkning18

Generelt

Genre Third-person shooter, førstepersons puzzle
Platform Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 4 Pro
Predator: Hunting Grounds er et intenst, asymmetrisk skydespil, der foregår i Sydamerikas jungler, hvor Predator forfølger det mest udfordrende bytte.

Spil som et medlem af et elite-Fireteam, og udfør paramilitære operationer, før Predator finder dig. Eller spil som Predator for at jage det mest værdige bytte. Du kan samle dine trofæer et efter et ved hjælp af et arsenal af dødbringende rumteknologi.

OVERSIGT OVER PREDATOR-GAMEPLAYET

Predators mission er klar: Jagten. Observer krigerne i junglen, og gå efter den bedste af de bedste. Tilintetgør dine mål, og saml trofæer, der kan bruges som vidnesbyrd efter hver jagt. Lad ikke dit bytte undslippe. Nederlag er ikke en mulighed.

Våben og teknologi

Camouflage
Predators camouflage gør den næsten usynlig ved at bøje lyset rundt om kroppen, så den bliver et med omgivelserne, og jægeren kan forblive skjult, indtil den angriber.

Plasmakanon
Denne kraftfulde, skuldermonterede kanon kan affyre pansergennemborende plasmakugler på lang afstand og er en af Predators farligste våben.

Håndledsklinger
Når du er klar til dødsstødet, kan du bruge disse forstærkede klinger i brutale nærkampsangreb.

Combi-stick
Combi-stick er kompakt og nem at skjule, når den ikke bruges, og den kan forlænges til et dødbringende spyd, der kan bruges i både nærkampe og på lang afstand.

Smart Disc*
Den er nok lille, men Smart Disc er et af de mest dødbringende våben i Predators arsenal. Når den kastes, bruger den et styringssystem til at søge flere mål, før den returnerer til Predator.

Yautja-bue*
Den lette og kompakte bue er et klassisk jægervåben, indtil den bliver suppleret med kraft og rækkevidde som en taktisk, sammensat bue.

*Våben bliver løbende låst op i spillet.

Klasser og tilpasninger

Scout-klassen
Scout Predator er hurtig, let og dygtigt med langtrækkende våben. Den kan angribe på afstand og springe længere, og den har forbedret udholdenhed og helbredelse. Scouts er til gengæld mindre effektive i nærkampe, løber hurtigere tør for liv og kan kun bære en begrænset mængde udstyr.

Hunter-klassen*
Hunter-klassen er en velafbalanceret, alsidig og fleksibel kriger, som ligger på middelniveau for styrke, helbred, hurtighed, udholdenhed, helbredelse og overordnet kampstyrke.

Berserker-klassen*
De største Predators er Berserkers, som har det bedste helbred, stærkeste nærkampsangreb og betydelige energireserver. Men det betyder også, at de har begrænset udholdenhed, lavere fart og energigendannelse og er mindre adrætte i deres angreb.

*Predator Hunter-klassen, Berserker-klassen og hjelme bliver løbende låst op i spillet.

OVERSIGT OVER FIRETEAM-GAMEPLAYET

Hen til helikopteren
Slut dig til en elitestyrke af paramilitære soldater og gennemfør udfordrende missioner for enhver pris, og vend levende hjem. Uanset missionen skal I være snedige, arbejde sammen og "Get to the chopper!"

Missioner og kort
Land i Sydamerikas farefulde jungler, kæmp mod stærkt bevæbnede styrker, og gennemfør umulige missioner. Tilintetgør berygtede narkobaroner, eller luk forbindelseslinjer til lokale baser, før I trækker jer tilbage i sikkerhed.

Klasser og udstyr
Få adgang til et stort udvalg af udstyr, og bestem din soldats spillestil. Vælg en klasse for at bestemme dine styrker, vælg forskellige våben for at maksimere din ildkraft, og benyt mange andre muligheder for at optimere din soldats udstyr.


*Spillet kræver PlayStation Plus-medlemskab for at få adgang til online multiplayer.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.