Hjælp

Smart Home - Philips Hue Milliskin Indbygningsspot - Til udvidelse - Alu - 915005425801

Philips Hue Milliskin Indbygningsspot - Til udvidelse - Alu

Firkantet indbygningsspot, 5,5W, LED, GU10, kan styres via din smartphone og kan kobles til alle dine andre smarte lyskilder i Hue serien, op til 15.000 timers levetid, 250 lumens, Aluminium

Varenummer: 2607435
Varen er udgået
Se lignende produkter

Materiale i høj kvalitet
Med sit førsteklasses materiale i højkvalitativt syntetisk materiale holder disse spots fra Philips SmartSpot meget længe. Smart belysningsløsning med et bredt sortiment som fungerer i alle husholdninger.

Hue White Ambiance
Vidste du, at belysning kan forenkle din hverdag? Med Philips White Ambience kan du få energi, blive vækket om morgenen, læse eller bare slappe af. Der er dit valg! Dette gør du nemt med et enkelt tryk på en knap i Hue-appen eller ved hjælp af Hue-dæmperen. Gør dine daglige rutiner til stunder som du kan nyde. Indstil valgfrie nuancer af hvidt lys, fra det energigivende dagslys til et afslappende varmt hvidt lys. Et perfekt valg til forbrugeren, som sætter pris på velbehag i hjemmet.

Levetid
Har en lang levetid på mindst 15.000 timer (svarer til 15 år baseret på et gennemsnitligt brug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tænd/sluk-cykler, som ikke vil påvirke lyskildens levetid). Deusden har HighPower-LED-lyskilder en god ydeevne ved lav temperatur og tænder direkte uden at flimre. Det bidrager til den bedste lyskvalitet. Du får den perfekte hjemmebelysning uden du behøver at tænke på udskiftning af lyskilder eller vedligeholdelse.

Accentbelysning
Når man skaber en god og funktionel lysopsætning består den typisk af almen- og spotbelysning. Prikken over i'et er at tilsætte accentbelysning, der har en vigtig rolle når det kommer til at tilføje velvære og karakter til rummet.

Justerbart spothoved


Har et kraftfuldt lys og en spredningsvinkel på 30°. Denne lyskilde oplyser dit rum perfekt, og med det roterbare spothoved kan du rette lyset præcist derhen du vil!


LED-lyskilde
High Power LED er udvilket af Philips til at være et helt unikt LED-modul, der gør at lyset tændes direkte for maksimal lysstrøm og ensartet lysfarve.

Vågn op naturligt
Vækker dig på en behagelig og naturlig måde. Den gradvis stigende lysintensitet giver din en følelse af at vågne op med sollys. Hvis du har behov for at begynde dagen med en kickstart, har du muligheden for at benytte det kolde, hvide dagslys som forstærker både krop og sjæl. Oplev forskellen med Hue.

Styr via smartenheder
Gennem synkronisering af dine lyskilder og ved at tilslutte dem til din Philips HUE-bro kan du styre al belysningen i hjemmet trådløst. Dermed varetages al kontrol af lys fra din smartphone eller tablet uanset hvor i verden du befinder dig.

Sikkerhed og komfort
Armaturet tændes eller slukkes automatisk når du enten kommer hjem eller går hjemmefra. Du kan desuden indstille en timer, der styrer når lyskilderne skal tændes eller slukkes på bestemte eller tilfældige tidspunkter. Via en app kan du styre al din hjemmebelysning.

ZigBee
Philips Hue er baseret på ZigBee. ZigBee er en standard inden for trådløs styring af teknologisk udstyr i hjemmet. Nye opdateringer og forbedringer sker trådløst og nemt direkte til Hue-produkterne via appen i din smartphone.

Hue-systemet
Via Hue-broen kan du installere 50 lyskilder eller armaturer, som da styres gennem Philips Hue-appen der findes til iOS- og androidenheder.

Producent
Varenummer
2607435
Model
915005425801
Ean
8718696161128
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
Philips Hue White ambiance Milliskin - forsænket lampe - LED-lyspære - GU10 - 5.5 W - køligt hvidt lys - aluminium
Produkttype
Forsænket lampe
Lyskildetype
LED-lyspære
Antal understøttede lyspærer
1
Dæmper
Ja
Farve
Aluminium
Stiktype
GU10
Wattforbrug
5.5 W
Wattforbrugs-ækvivalent
25 W
Lyspæres Energy Efficiency-klasse
A
Oplysningsfarve
Køligt hvidt lys
Lysstyrke
250 lumen
Strålevinkel
45 grad(er)
Dæmpbar
Ja
Påkrævet spænding
AC 220 - 240 V
Påkrævet frekvens
50 - 60 Hz

Generelt

Produkttype
Forsænket lampe
Antal understøttede lyspærer
1
Understøttet lyspæreeffekt
6.5 W
Kompatibel energiklasse for lyspære
A, B, C, D, E, A+
Dæmper
Ja
Funktioner
Dobbeltisoleret

Lyskilde

Type
LED-lyspære
Stiktype
GU10
Wattforbrug
5.5 W
Wattforbrugs-ækvivalent
25 W
Lyspæres Energy Efficiency-klasse
A
Oplysningsfarve
Køligt hvidt lys
Lysstyrke
250 lumen
Strålevinkel
45 grad(er)
Dæmpbar
Ja
Levetid
15000 timer

Strømkrav

Påkrævet spænding
AC 220 - 240 V
Påkrævet frekvens
50 - 60 Hz

Diverse

Produktmateriale
Syntetisk
Dækfarve
Aluminium
Inkluderet tilbehør
Farveskift
Overensstemmelsesstandarder
IP20
Garanti
2 år

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.