Hjælp

Tastatur - Logitech ERGO K860 Wireless Ergonomic - US (ISO) - Gaming Tastatur - Amerikansk engelsk - Sort *DEMO* - 920-010108

Logitech ERGO K860 Wireless Ergonomic - US (ISO) - Gaming Tastatur - Amerikansk engelsk - Sort *DEMO*

Tastatur, ergonomisk design, trådløs - 2.4 GHz & Bluetooth med op til 10 meters rækkevidde, grafit / sort, amerikansk internationalt layout (ISO)

Denne demovare er enten returneret til os pga. gældende fortrydelsesret, har ødelagt original emballage eller har været repareret. Det er os ikke muligt at uddybe nærmere, hvilken af disse scenarier der er gældende for den enkelte vare. Varen er testet og fungerer, men original emballage og tilbehør, der ikke har betydning for varens funktion, kan mangle. Evt. batteri, oplader eller strømkabel, for at kunne bruge varen efter oprindelig hensigt, vil medfølge såfremt dette er indeholdt i modellen. Ved køb af demovarer, der i produkttitlen, og/eller varespecifikationen, indeholder medfølgende spil, vil disse spil ikke være omfattet af definitionen ”tilbehør, som har betydning for funktionen”, der beskrives ovenfor, hvorfor også disse kan mangle. Der er samme reklamations- og fortrydelsesret på demovarer som ved køb af nye varer. Det er ikke muligt at bestille flere end det antal vi har på lager.

Varenummer: 2929096d
Varen er udgået
Se lignende produkter

ERGO K860, et opdelt ergonomisk tastatur designet til bedre skrivestilling, mindre belastning og mere støtte.

Skriv naturligt med et kurvet, opdelt tastatur der forbedrer din skrivestilling. Den skrånende form reducerer muskelbelastningen af håndled og underarme, - og holder dine hænder og skuldre afslappet.

Med det buede tastatur på ERGO K860 kan du placere dine hænder, håndled, fingre og underarme i en mere naturlig position - du vil lægge mærke til aflastningen i det øjeblik dine hænder lander på tastaturet.

ERGO K860 har endda vist sig at reducere muskelaktivitet med 21 % i den øvre trapezmuskel - en vigtig muskulatur i midten af ryggen, der stabiliserer og understøtter bevægelse af skulder og nakke.

Kabinet Tilbehør

Systemtilbehør (kølepasta mv.)

Musemåtte & tilbehør

Producent
Varenummer
2929096d
Model
920-010108
Ean
5099206094970
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.