Hjælp

Trådløse højttalere med flere rum - Sven Speakers SVEN 320 USB (black) - SV-014636

Sven Speakers SVEN 320 USB (black)

Bredt frekvensområde
Højttalerens frekvensområde, som er 80 til 20.000 Hz, giver en alsidig lyd, der omfatter både dyb bas og klare høje. Det betyder, at uanset hvilken slags musik du lytter til, er disse højttalere i stand til at gengive alle nuancer af lyd og give en fantastisk lytteoplevelse.

Solid ydeevne
SVEN 320 højttalere er ikke kun meget gode i forhold til lyd, men også solide i forhold til udførelse. Huset, der er lavet af slidstærkt ABS-plastik, sikrer, at højttalerne vil overleve mange timers afspilning og ledsage dig gennem mange sæsoner med musikalske eventyr. Den sorte finish tilføjer deres elegance og matcher en række forskellige interiørstilarter.

Elegant design
Det minimalistiske kabinet er ikke kun slankt, men også nemt at rengøre - en hurtig aftørring af højttalerne vil genoprette indtrykket af nyt. Højttalernes design har en placeret volumenknap omgivet af en LED-ring, der lyser blåt - dette vil slå knappen ned for nem placering om natten.

Dimensioner
SVEN 320 har en kompakt størrelse på kun 76 x 175 x 72 mm, hvilket betyder, at de vil optage lidt plads på dit skrivebord. Til gengæld gør deres vægt på 580 g, at de nemt kan bæres, når det er nødvendigt.

Varenummer: 3245085
Varen er udgået
Se lignende produkter

Producent
Varenummer
3245085
Model
SV-014636
Ean
6438162014636
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.