Hjælp

VR - Apple Vision Pro (1TB) US VERSION - MQLA3LL/A
Varenummer: 3272890

Apple Vision Pro (1TB) US VERSION

Virtual reality headset

51.118,00 kr. 40.894,40 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 3 dages levering

Oplev Apple Vision Pro (256 GB), et virtual reality-headset designet til at transportere dig ind i en anden verden. Med sin Micro OLED-teknologi leverer headsettet en visuel oplevelse med 23 millioner pixels og en 92 % DCI-P3 farveskala for levende, naturtro billeder. Det fordybende 3D-displaysystem, suppleret med en linse med tre elementer, sikrer, at hver detalje er skarp og engagerende.

Lyden er lige så imponerende takket være 6-mikrofon-arrayet og stereohøjttalere, der skaber et stråleformende lydlandskab, der omslutter dig i lydene fra dit virtuelle miljø. Tilslutning er en leg med Wi-Fi 6-teknologi og Bluetooth 5.3, hvilket giver mulighed for streaming af indhold i høj opløsning uden afbrydelser. Headsettet understøtter også HDR10, hvilket sikrer høj visuel kvalitet til dit indhold.

Apple Vision Pro handler ikke kun om underholdning; det er også et skridt fremad inden for interaktiv teknologi og sikkerhed. Med funktioner som øjensporing, håndbevægelser og stemmestyring har du fuld kontrol over din virtuelle oplevelse. Iris-baseret biometrisk autentificering tilføjer et lag af personlig sikkerhed, hvilket gør din virtuelle rejse både sikker og personlig. Desuden viser dets miljøbevidste design, herunder at være BFR/PVC-fri og CarbonNeutral-certificeret, Apples forpligtelse til bæredygtighed. Træd ind i fremtiden med Apple Vision Pro og oplev virtual reality som aldrig før.

Producent
Varenummer
3272890
Model
MQLA3LL/A
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.