7975 - OBH Nordica Immersion Sous Vide Pro+

OBH Nordica Immersion Sous Vide Pro+

Sous vide cirkulator, Passer til gryder eller beholdere som kan indeholde fra 5-20L vand, Temperaturindstilling 25-90°C, timerfunktion op til 72 timer, Vand- og stænkresistent – IPX certificeret, sort
Lav mad som en professionel kok i dit eget køkken! I lang tid har sous vide-metoden været anvendt i restaurationskøkkener, og idag findes der flere sous-vide apparater, som er perfekte til hjemmebrug. Sous vide er en metode, der nænsomt tilbereder vakuumpakkede fødevarer for at bevare næringsstoffer, mineraler og smag. Immersion Sous Vide Pro+ er en cirkulator som tilbereder kød, fisk og grøntsager til perfektion. Immersion Sous Vide Pro+ roterer vandet for en mere præcis og konstant temperatur og tilberedning. Holder medfølger for at forbedre vandcirkulationen og plastbolde for at mindske fordampning.

Varenummer: 2927377
7975
7975
7975
7975
7975
7975
7975
7975
 
1.500,00 kr.
1.200,00 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 5-6 dages levering
Billigste privatfragt 29,00 kr.

Detaljer

Producent: OBH Nordica
Varenummer: 2927377
Model: 7975
Ean: 5708642079754

Til producentens hjemmeside

www.obhnordica.com/
Immersion Sous Vide Pro+
Lav mad som en professionel kok i dit eget køkken! I lang tid har sous vide-metoden været anvendt i restaurationskøkkener, og idag findes der flere sous-vide apparater, som er perfekte til hjemmebrug. Sous vide er en metode, der nænsomt tilbereder vakuumpakkede fødevarer for at bevare næringsstoffer, mineraler og smag. Immersion Sous Vide Pro+ er en cirkulator som tilbereder kød, fisk og grøntsager til perfektion. Immersion Sous Vide Pro+ roterer vandet for en mere præcis og konstant temperatur og tilberedning. Med produktet medfølger en holder og plastbolde, som danner et flydende låg, for at opretholde en stabil vandtemperatur og mindske fordampning. Holderen forbedrer vandcirkulationen omkring fødevarerne og har plads til 4 vakuumpakkede portioner. For mere sikker anvendelse og beskyttelse af indre elektronik er Immersion Sous Vide Pro + IPX certifieret, hvilket indebærer at den er vand- og stænkresistent. Du kan vælge en temperatur mellem 25-90°C og indstille timeren op til 72 timer. Tilbered op til 2 kg kød og føl dig tryg med den automatiske slukfunktion. Vi anbefaler, at den anvendes sammen med en af vores vakuumpakkere.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.