1044 - Swim & Fun Filter System ClearWater Compact 250W

Swim & Fun Filter System ClearWater Compact 250W

Her er filtersystemet som renser og cirkulerer poolvandet, så det holdes indbydende rent og klart. Det betyder at der kan skrues ned for vandplejemidlerne og bruges mindre tid på rengøring.

Varenummer: 2778399
1044
 
1.455,00 kr.
1.164,00 kr. ekskl. moms
Fjernlager, 2-3 dages levering
Billigste privatfragt 29,00 kr.

Detaljer

Producent: Swim & Fun
Varenummer: 2778399
Model: 1044
Ean: 5704841010444

Til producentens hjemmeside

www.swim-fun.com/da/
For at holde poolvand frisk skal det løbende cirkuleres og renses. Dette kompakte filtersystem er komplet og passer til pools og havebassiner på op til 22.500 liter.

Filtersystemet består af en filtertank i vejrbestandigt materiale og en kraftig selvsugende pumpe, som samles på den medfølgende monteringsplatform. Pumpen er udstyret med forfilter, som er en ekstra praktisk foranstaltning når der skal gennemføres backwash (returskyl, rensning af filtermaterialet). Tydelige instruktioner på topventilen gør systemet nemt at håndtere, og driftstrykket i tanken kan hurtigt aflæses på det integrerede manometer.

Tilbehør: UV-lys og bundsuger
Filtersystem ClearWater har mulighed for montering af UV-lys direkte i filterlåget, hvorved alger og sporer kan elimineres fra vandet uden brug af kemikalier (Er ekstra tilbehør. Artikel 1005).

Filtersystemets pumpe gør det også muligt at støvsuge poolens bund med en bundsuger på teleskopstang (art. 1513 og 1515). Bundsugeren kobles til anlægget via skimmeren, enten med en sugeslange (art. 1525) eller en standard poolslange (art. 1542).

Filtermateriale
Som filtermateriale kan benyttes enten Filterballs eller sand.

Filterballs (Art. 1069): Udover en høj filtreringsevne (ned til 10 micron) er Filterballs vandbesparende, fordi man ikke behøver at gennemføre backwash løbende. Istedet kan man nøjes med at vaske Filterballs i vaskemaskinen (uden sæbe), eller ved håndkraft, når sæsonen er slut. I forhold til andre filtermaterialer yder Filterballs et minimum af vandmodstand, hvilket giver en højere vandgennemstrømning. Det betyder at filteranlægget kan cirkulere alt poolvandet hurtigere, hvilket igen betyder mindre energiforbrug. En anden stor fordel er Filterballs lave vægt. Det er godt nyt for ryggen, når filtertanken skal tømmes. 100g Filterballs modsvarer hele 3,57 kg sand.
Filtersand (Art. 1760): Sand er det historisk mest anvendte filtermateriale. Og med god grund. Det naturlige materiale opfanger partikler ned til 40 micron. Til gengæld er sand, og især vådt sand, mega tungt. Det anbefales derfor, at filtersystemet står på den tiltænkte plads, inden sandet fyldes i tanken. Sand kræver også at der løbende, og minimum 2-4 gange pr. måned, gennemføres en backwash (returskyl) for at rense sandet. Det betyder at man bruger mere vand når man vælger sand som filtermateriale. På en pool med 30-40.000 liter vand, går der mellem 180 og 240 liter vand pr. backwash/returskyl.

Kraftig pumpe og stor filtertank
Med systemet følger en kraftig pumpe som er afpasset i kapacitet til filtertankens størrelse og den poolvolume der er angivet i specifikationerne nedenfor. Pumpen skal have kraft nok til at kunne cirkulere alt poolvandet 5 gange i døgnet - vel at mærke igennem filtermaterialet. Som tommelfingerregel skal pumpens rensningskapacitet være minimum poolens vandvolumen delt med 5. Pumpen kan benyttes med saltvand.

Montering og slangetilslutning
Systemet kan monteres direkte på alle pools og bassiner med et almindeligt pumpeudtag, og er tilpasset standard slanger på Ø32/38 mm. Sammen med systemet leveres ligeledes speciel Intex adapter som betyder at ClearWater også problemløst kan benyttes til større Intex pools, som leveres med specielle slangemål. Leveres eksklusive filtermateriale og slanger til pool.

Specifikationer
Max. pool volume liter; 22,500
Pump power; 250 W
Pump capacity l/hour; 7,500
Cleaning Capacity l/hour; 4,500
Qmax l/min; 125
Hmax m; 7,5
Manometer; Yes
Pre filter; Yes
Filter tank size mm; Ø 490
Filter sand kg; 16
Filterballs gram; 445
Voltage; 230V / 50Hz
Hose connection mm; Ø32/38
Note; self-priming

Pools og Badebassiner

 • 1087 - Swim & Fun Filterballs System 100W
  Swim & Fun Filterballs System 100W
  Ekstra høj filtreringsevne til mindre havepools med enkelt, effektivt og kompakt all-in-one filtersystem specielt udviklet til små og mindre fritstående havepools på op til 14 m3 vand.
  Systemet er udviklet til dig der ønsker et prisrigtigt filtersystem med ekstra høj filtreringsevne samt nem og enkel håndtering i badesæsonen.
 • POL01 - Swim & Fun Digital Pooltester PoolLAB til Pool og Spa
  Swim & Fun Digital Pooltester PoolLAB til Pool og Spa
  PoolLab: Professionel vandanalyse til private poolejere

  • Hurtig og enkel betjening med 6 direkte knapper til måling.
  • Lagring af 0-test: Kun én 0-test af vandet ved brug.
  • Bluetooth 4.0, gratis App og Cloud til lagring af data.
  • Doseringsanvisning til ønsket ideal niveau.
  • IP67 vandtæt og tysk kvalitet.
  • Samme professionelle software som PrimeLab
  • Medfølgende Refill tabletter
 • 66640 - Intex Quick-Fill AC Elektrisk Pumpe (≥650L/min)
  Intex Quick-Fill AC Elektrisk Pumpe (≥650L/min)
  Denne elektriske pumpe kan både pumpe madrassen op og tage luften ud igen. 220-240V. Har tre forskellige størrelse dyser. INTEX elektrisk luftpumpe til indendørs brug.
 • 1069 - Swim & Fun Filterballs 700 gr.
  Swim & Fun Filterballs 700 gr.
  Filterkugler af et high-tech polymer filtermateriale med overlegen filtreringseffekt, der erstatter filtersand.
 • 1799 - Swim & Fun Klorfri startpakke til Pools
  Swim & Fun Klorfri startpakke til Pools
  Klorfri startpakke til at holde badevandet rent og indbydende i havepools. Indeholder 1 kg OxyChock, 1 liter Aktivator, strips til at teste pH og Aktiv Ilt niveauet. PH Plus/Minus til at justere pH niveauet samt vandpleje guide
 • 1900 - Swim & Fun Spa & Pool Vacuum Cleaner
  Swim & Fun Spa & Pool Vacuum Cleaner
  Rengøring af spa og pool uden ledninger og slanger. Enkel pumpefunktion frembringer vakuum som suger snavset op.
 • 1792 - Swim & Fun Klor Startpakke til Pools
  Swim & Fun Klor Startpakke til Pools
  Startpakke med alle de plejemidler, der er nødvendige for at holde vandet i poolen rent og indbydende.
 • 629080 - Intex Pool Foot Bath
  Intex Pool Foot Bath
 • 629000 - Intex Filter Cartridge Type A
  Intex Filter Cartridge Type A
  Sørg for, at dit bassinvand holdes rent og krystalklart ved at skifte filter regelmæssigt. Patronfilter størrelse A til INTEX patronfilterpumper med en pumpekapacitet på 2.006 liter, 3.785 liter og 5.678 liter i timen.

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten.
Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder.