Hjælp

Bærbare & Fest Højtalere - Edifier D32 wireless speaker (black walnut) - D32 black walnut
Varenummer: 3272196
D32 black walnut
D32 black walnut
D32 black walnut
D32 black walnut
D32 black walnut
D32 black walnut

Edifier D32 wireless speaker (black walnut)

Vil du tage din musikoplevelse til et helt nyt niveau? Med Edifier D32-højttaleren bliver det muligt! Den tilbyder en samlet udgangseffekt på 60W, så den leverer fremragende lyd. Hvad mere er, kan du forbinde til den på mange forskellige måder - enten via Bluetooth, AirPlay 2 eller AUX-indgang. Den giver op til 12 timers drift, hvilket gør den til et ideelt valg til fester eller udflugter. Se hvad ellers Edifier-højttaleren kan overraske dig med!

1.754,00 kr. 1.403,20 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Høj kvalitet lyd

Edifier D32 er en trådløs højttaler, der leverer høj kvalitet lyd. Bygget til fantastisk lyd, tilbyder den en samlet udgangseffekt på 30W+15W x 2 (RMS). Udstyret med dobbelte 1" diskantenheder og 4" mellemtonedriver, leverer den klar og præcis lyd. Med fuld digital signalbehandling, en tovejs aktiv delefilter og dynamisk områdestyring, garanterer højttaleren præcis lydgengivelse. Derudover giver dobbelte basreflekskanaler kraftfuld og dyb bas, der fremhæver hver tone. Den solide 12 mm tykke MDF-omkapsling reducerer forvrængning og resonans, hvilket sikrer lydklarhed selv ved høje lydstyrker.

 

Højopløsnings lydoverførsel

Edifier D32 højttaleren giver højdefinition trådløs lydoverførsel, der giver dig mulighed for at bruge forskellige platforme og enheder. Du kan oprette forbindelse til den på forskellige måder, såsom via Bluetooth version 5.3, AirPlay 2, USB-C eller via AUX. Desuden er Edifier-højttaleren kompatibel med kodeker som SBC, AAC, LDAC - til Bluetooth, og AAC, ALAC til AirPlay2. Som følge heraf tilbyder D32-brugerne fleksibilitet og høj lydkvalitet, uanset den anvendte platform eller enhed. Derudover, med den prisvindende Hi-Res Audio Wireless og Hi-Res Audio-certificering, er Edifier D32-højttaleren et fremragende valg for alle, der værdsætter høj kvalitet lyd og sofistikeret design.

 

For en bedre musikoplevelse

For en endnu bedre musikoplevelse tilbyder Edifier D32-højttaleren muligheden for at gruppere en eller flere højttalere til et multiroom-musiksystem. Med denne funktion kan du udvide lyden i hele dit hjem for en endnu mere omsluttende musikoplevelse i ethvert rum. Dette system giver dig mulighed for at synkronisere lyden mellem forskellige højttalere, hvilket sikrer konsekvent lyd og fuld nedsænkning i din favoritmusik, uanset hvor de er. Dette gør Edifier D32 bærbare højttaler til den ideelle løsning for musikelskere, der ønsker at nyde fantastisk lyd overalt i hjemmet.

 

Lang køretid

Edifier D32 er den ideelle løsning for dem, der leder efter en langvarig musikoplevelse uden behov for hyppig opladning. Udstyret med et indbygget 5200 mAh batteri, giver det en ekstremt lang køretid. I stand til at køre i 12 timer ved 80% lydstyrke uden behov for ekstern strøm, kan brugerne nyde deres favoritmusik hele dagen uden afbrydelse. Dette er ideelt til rejser, udendørs arrangementer eller lange dage på stranden. Edifier D32-højttaleren er en garanti for en langvarig og tilfredsstillende musikoplevelse.

 

Nem at bruge

Edifier D32-højttaleren giver bekvemmelighed og brugervenlighed takket være en række smarte funktioner. Udstyret med et håndtag skjult i bagsiden, er højttaleren nem at bære, hvilket giver dig mulighed for frit at tage den med dig overalt, hvor du vil. Et akkordontastatur på frontpanelet gør det nemt at betjene, hvilket giver hurtig adgang til forskellige funktioner og lydjusteringer. Derudover fungerer højttaleren med EDIFIER ConneX-mobilappen, der muliggør yderligere funktioner og personlige indstillinger, hvilket giver brugerne endnu mere bekvemmelighed og fleksibilitet i brugen af enheden. Disse udviklinger gør Edifier D32 nem at bruge for enhver, der værdsætter bekvemmelighed og funktionalitet.

 

Medfølgende

  • Edifier D32-højttaler
  • Strømkabel
  • USB-C til USB-C lydkabel
  • 3.5mm-3.5mm kabel
  • Brugervejledning
  • Sikkerhedskort

Producent
Varenummer
3272196
Model
D32 black walnut
Ean
6923520286423
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.