Hjælp

Forsendelse og levering

Proshop kundenservice

• Du kan følge din pakke via Track&Trace linket i ordrebekræftelsen. Find dine ordrer her).

• Der kan gå op til 24 timer førend skanninger/opdateringer er synlige på transportørens hjemmeside.

• Hvis varen ikke er ankommet til forventet tid, kontakt venligst transportøren for nærmere information.

Kontaktinformation til PostNord kan findes her

• Ved synlige skader på pakken skal du reklamere til Happii kundeservice indenfor 24 timer pr. telefon  70272826 eller mail [email protected]

• Ved skjult skade skal du reklamere til Happiis kundeservice hurtigst muligt eller senest inden 5 døgn pr. telefon 70272826  eller mail [email protected]

Ved anmeldelse af fragtskade, er det meget vigtigt at vi får billeddokumentation af skaden.
Se nærmere information via guiden her

• Du kan tjekke status på dine ordrer i dit kundecenter. Du kan logge ind i dit kundecenter i højre hjørne: ”Log ind”.

(Hvis du har glemt dit kodeord, så klik her).
• Ja, det er muligt at splitte ordren op og få delleveret. Dette har du mulighed for at gøre, via dit login, under fanen "Bestillinger". Klik på din bestilling og klik på "Del-levering". Har du brug for hjælp kan kundeservice kontaktes via tlf. 70272826.

Bemærk at der vil være en fragtomkostning ved hver forsendelse.
Bemærk at hvis du har betalt med betalingskort, vil du modtage et nyt betalingslink til den nye ordre, da vi kun kan have én betaling pr. ordre.

Flexlevering giver dig mulighed for at give transportøren tilladelse til at stille pakken på din adresse, hvis du ikke er hjemme til selv at tage imod den.

Hvis du gerne vil have leveret din pakke som flexlevering skal du tilvælge flexlevering under leveringsmetode i købsprocessen. Det koster ikke ekstra at tilføje flexlevering til leveringsmetoden, men kan ikke gøres efter ordren er oprettet, og det kræver at du har en flexaftale med transportøren. 

Ved flexlevering har vi et erstatningsansvar, så længe pakken er i transportørens varetægt. Når pakken er placeret på din adresse, ophører vores erstatningsansvar. Du er herefter selv ansvarlig, hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget, og du kan ikke kræve erstatning hos afsender. Her skal du rette henvendelse til transportøren.

Vi anbefaler altid at du inden tilvalg af flexlevering orienterer dig hos transportøren og læser deres betingelser for denne type levering.

• Ja, det kan du, hvis du fremsender kopi af toldstemplet faktura samt kontooplysninger til [email protected]. Såfremt du er udsendt via FN eller NATO, skal du fremsende en korrekt udfyldt fritagelsesattest, samt en kopi af fakturaen, som er stemplet af din udsendte myndighed.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål:

Ring til os på tlf. 70272826

Skriv til Happii Privat:
[email protected]

Skriv til Happii Erhverv:
[email protected]