Hjælp

Kamera - Agfa Digital Camera Realikids Waterproof Blue - AGFA ARKCWBL
Varenummer: 3245128
AGFA ARKCWBL
AGFA ARKCWBL
AGFA ARKCWBL
AGFA ARKCWBL
AGFA ARKCWBL

Agfa Digital Camera Realikids Waterproof Blue

Et digitalkamera til børn med 2,4" LCD-skærm, vandtæt etui (10 m) og 8 GB Micro SD-kort, der tager billeder og videoer i HD-kvalitet. Kameraet har også tonsvis af fede rammer og filtre, så børnene kan tage sjove billeder.

467,00 kr. 373,60 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 5-6 dages levering

Med etuiet, der er vandtæt ned til 10 meter, kan Realikids digitalkamera ledsage dine børn på alle deres eventyr både til lands og undervand. Den er udstyret med en 2,4-tommer LCD-skærm til at indramme billeder/videoer og til let at se dem når de er opteget.

Med sit 8 GB micro SD-kort og lithiumbatteri (medfølger) er dette kamera klar til brug. Dens robuste og ergonomiske design sikrer brugervenlighed for små hænder. Fås i blå og pink.

Kameraet har mange af fede rammer og filtre, så børnene kan tage sjove billeder. En prinsessekrone, fødselsdagspynt og mere, der er ikke mindre end 20 forskellige effekter til konstant at vække interessen og udvikle kreativiteten hos fotografspirer.

Realikids-kameraet leveres med et etui, der er vandtæt ned til 10 meters dybte, så det kan bruges sikkert under vandet eller i regnvejr. Dette etui er aftageligt: ​​du kan fjerne det for at få en endnu mere kompakt enhed og lade ovale og originale design komme fuldt til udtryk.

Pakken indeholder kamera, vandtæt etui, USB-kabel, 8GB Micro-SD-kort, nakkestrop, klistermærker og en brugervejledning.

Producent
Varenummer
3245128
Model
AGFA ARKCWBL
Ean
3760265542161
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.