Hjælp

Mobil - Adaptere & Opladere - Joyroom Car charger  JR-CL07 3-in-1 1x USB + 1x PD 55W + Type-C cable (black) - JR-CL07
Varenummer: 3272185

Joyroom Car charger JR-CL07 3-in-1 1x USB + 1x PD 55W + Type-C cable (black)


Vær forberedt på enhver situation under kørsel i bil!

Joyroom JR-CL07 bilopladeren er et uundværligt tilbehør til enhver fører. Den har en maksimal effektudgang på op til 55W og understøtter PD, QC, AFC, FC og PPS hurtig opladning. Den har 2 opladningsporte og et spiral USB-C-kabel, så du kan oplade op til 3 enheder samtidigt. Den skiller sig ud med sin brede kompatibilitet og fungerer perfekt med de fleste køretøjer, der har en cigarettænderstikdåse.

123,00 kr. 98,40 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering

Høj effekt - hurtig opladning

Du behøver ikke længere at vente uendeligt på, at dine enheder er klar til brug igen. Bilopladeren understøtter QC3.0, PD3.0, AFC, FCP og PPS hurtigopladningsstandarderne. Den tilbyder også opladning med op til 55 watt effekt. Dette vil oplade din smartphone op til 5 gange hurtigere end med en standard biloplader. Derudover kan JR-CL07 oplade 3 enheder på samme tid - den har en USB-C-port, en USB-A-port og en indbygget USB-C-kabel.

Indbygget kabel

Glem alt om forvredne kabler for evigt. JR-CL07 har en indbygget USB-C-kabel, så du nemt kan genoplade de fleste enheder. Den adskiller sig med sit spiraldesign, så du nemt kan holde det ryddeligt i din bil. Derudover kan du forlænge kablet op til 1,5 m.

Med fokus på detaljer

Nu kan du nemt finde opladningsporten, selv i mørket! Enheden er udstyret med farvet baggrundsbelysning, der gør det nemt at tilslutte dine enheder til opladeren. Du behøver heller ikke bekymre dig om dine enheders sikkerhed. Den intelligente chip genkender automatisk de tilsluttede enheder og tilpasser de passende opladningsparametre til dem. Derudover beskytter den effektivt mod overbelastning, overophedning, overopladning og overspænding.


Producent
Varenummer
3272185
Model
JR-CL07
Ean
6941237172860
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.