Hjælp

Smart Home - Sonoff SNZB-06P ZigBee Human Presence Sensor - SNZB-06P
Varenummer: 3272042
SNZB-06P
SNZB-06P
SNZB-06P
SNZB-06P

Sonoff SNZB-06P ZigBee Human Presence Sensor

SONOFF SNZB-06P er en avanceret sensor designet til at registrere menneskelig tilstedeværelse og optimere belysning og energistyring i vores hjem. Ved hjælp af en 5,8 GHz mikrobølgeradar kan denne intelligente sensor ikke kun registrere bevægelse, men også stillestående personer, hvilket automatisk tænder lyset og holder det tændt for din bekvemmelighed. Dens unikke evne til at fungere uden behov for internet, alsidige kompatibilitet med forskellige platforme og energibesparende funktioner gør den til en essentiel komponent i ethvert smart hjem.

123,00 kr. 98,40 kr. ekskl. moms
Billigste fragt (privatkunde) 33,00 kr.
Fjernlager, 4-5 dages levering
works with - Apple homekit

Mikrobølge-radarbaseret tilstedeværelsesdetektion

SONOFF SNZB-06P, udstyret med en 5,8 GHz mikrobølgeradar, kan registrere selv de mindste bevægelser, inklusive vejrtrækning og hjerteslag. Denne avancerede teknologi sikrer, at lys kun aktiveres, når det er nødvendigt, hvilket fører til betydelige energibesparelser.

 

Energibesparende lyssensor

Den indbyggede lyssensor sikrer, at belysningen kun tændes i mørke omgivelser. Dette er ikke kun praktisk, men hjælper også med at reducere energiforbruget betydeligt.

 

Zigbee 3.0-kompatibilitet

Sensoren er fuldt kompatibel med Zigbee 3.0-hubs, hvilket muliggør problemfri integration med forskellige hjemmeautomatiseringssystemer, inklusive populære modeller som SONOFF og Echo Plus 2nd, og giver nem og effektiv kontrol over hjemmebelysning.

 

Understøttelse af lokale smarte scener

Den unikke funktion for lokale smarte scener gør det muligt at oprette og administrere scener mellem Zigbee-enheder, selv uden internetadgang. Dette sikrer systemets pålidelighed og kontinuitet, uanset netværkets tilgængelighed.

 

Understøttelse af flere platforme

SNZB-06P understøtter flere platforme, inklusive Alexa, Google Home, Smartthings, Alice, IFTTT og Home Assistant. Denne alsidighed tillader fleksibel integration med forskellige økosystemer og platforme, hvilket giver brugerne frihed til at vælge og tilpasse efter deres individuelle præferencer.

 

Producent
Varenummer
3272042
Model
SNZB-06P
Ean
6920075741858
Til producentens hjemmeside

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.