Hjælp

Spil - Crash Bandicoot N-Sane Trilogy - Nintendo Switch - Action - 5030917236730

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy - Nintendo Switch - Action

Switch - BEMÆRK: Omslaget på coveret kan være på et andet sprog end nordisk. Dette har ikke indflydelse på selve spillets sprog,der som minimum er engelsk

Varenummer: 2665295
Varen er udgået
Se lignende produkter

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Nintendo Switch indeholder:
  • Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  • Stormy Ascent-Bane
  • Future Tense-Bane
Pungdyret over dem alle, Crash Bandicoot™, er tilbage! Han er større, stærkere og klar til en svingom med spiltriologien N. Sane. Nu kan du opleve Crash Bandicoot, som du aldrig har oplevet ham før. Snur rundt, hop højt, fald ned og så én gang til i de storslåede udfordringer og eventyr, som udgør de tre spil, der startede det hele: Crash Bandicoot™, Crash Bandicoot™ 2: Cortex Strikes Back and Crash Bandicoot™ 3: Warped. Genoplev alle dine yndlingsøjeblikke med Crash i opdateret grafik, og gør klar til at sætte AF på dit PAF!

Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy
I første spil skal du forhindre den onde Dr. Neo Cortex i at bygge en hær af genetisk modificerede undersåtter, i næste spil skal du skøjte og flyve gennem endnu større, åbne baner og slutteligt skal du i Warped rejse rundt mellem verdner og gennem tid og rum.

Stormy Ascent-Bane
Spil den berygtede Stormy Ascent-bane fra det oprindelige Crash Bandicoot™-spil. Denne bane har ikke tidligere været udgivet og er først netop blevet lavet færdig. Den vil være en udfordring for selv de største Crash-fans! Har du, hvad der skal til for at komme forbi de flyvende fugle, platforme i bevægelse, jernpigge, trinene, der hurtigt forsvinder, og laboratorieassistenterne, der kaster med medicinflasker?

Future Tense-Bane
Spil den første NYE bane nogensinde, der er blevet skabt til den originale trilogis gameplay i næsten 20 år. Future Tense trækker inspiration fra “Waterfall-banen” fra det første Crash Bandicoot-spil og indeholder adskillige hovedbrud fra den originale bane, der nu er placeret i fremtidsomgivelser fra Crash Bandicoot 3: Warped. Opdag en helt ny sværhedsgrad i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, mens du undviger raketter, smadrer robotter og springer over laserskud på vej opad i en gigantisk skyskraber.

Er du klar til lidt mere umph i dit wump?

Producent
Varenummer
2665295
Model
5030917236730
Ean
5030917236730
Til producentens hjemmeside
Produktbeskrivelse
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - Nintendo Switch
Kategori
Videospil
Genre
Platformer
Platform
Nintendo Switch
ESRB mærkning
Alle over 10 år (10+)
PEGI mærkning
7

Generelt

Genre
Platformer
Platform
Nintendo Switch

Ovenstående informationer/specifikationer er vejledende og kan uden varsel være ændret af producenten. Der tages forbehold for trykfejl og vejledende billeder. Enkelte tekster kan være autogenererede eller maskinoversatte, og der kan derfor fremkomme tekster, som kan virke misvisende.